Advertorial

Vlasy obnovíte opravdu do hloubky molekul

S některými druhy poškození vlasů se bojuje obtížně. Nová řada Pantene Molecular Bond Repair ale vlasy regeneruje přímo na molekulární úrovni. Zní to jako komiksový film, ale je to skutečná věda.
Foto: Pantene
Nastává zlatá éra obnovy poškozených vlasů. Přináší ji nová řada přípravků Pantene Molecular Bond Repair, která byla vyvinuta právě pro regeneraci vlasů a jejich posílení zevnitř. Způsobů poškození a příčin toho, že vlasy nevypadají tak krásně, jak by si zasloužily, je v současnosti celá řada. Ať je to žehlení, používání stylingových nástrojů a přípravků, odbarvování a barvení, nebo keratinové kúry. Namísto maskování skutečného stavu běžnými šampony, kondicionéry a maskami je zapotřebí sáhnout po skutečné obnově vlasů. A zde přichází na řadu Pantene Molecular Bond Repair. Sérum Pantene Molecular Bond Repair – tvoří ji sérum, šampon a kondicionér.
Foto: Pantene

Perly a molekuly

Každodenní styling, úprava teplem a odbarvování odstraňují nebo ničí lipidy uvnitř vlasových vláken, které jsou zodpovědné za spojení keratinových vláken a stav vnější kutikuly vlasu. To vede k oslabení a zániku těchto vzájemných vazeb, a vlasy jsou tak náchylné k třepení konečků, lámání a dalším potížím. Nová řada Pantene Molecular Bond Repair s vyživujícími perlami Pro-V znovu naplní vlasy lipidy, které rekonstruují a vytvářejí nové vazby na molekulární úrovni a regenerují vlasy zevnitř.
Dr. Jeni Thomas, hlavní vědkyně Pantene, k tomu dodává: „V této nové řadě se značka Pantene opět zaměřila na technologii složení, aby vytvořila řešení pro vlasy, které se zdály být nenávratně poškozené. Tato inovace je výsledkem sedmi pozoruhodných let výzkumu a vývoje. Typickými vlastnostmi této řady jsou především rekonstrukce, ochrana a posílení struktury vlasů. Nová řada obnovuje a regeneruje vlasy na úplně nové úrovni.“
Foto: Pantene

Sérum Pantene Molecular Bond Repair

Sérum obsahuje nejvyšší koncentraci vyživujících látek, a má tím pádem nejsilnější účinek. Jeho součástí je totiž 5000 koncentrovaných výživných perel. Při každém použití se perly rozpouštějí, a uvolňují tak miliony vyživujících látek. Díky tomu pak vlasy procházejí až 100% regenerací a na pohled vypadají natolik zdravě, jako by přímo ožily. Pro regeneraci na molekulární úrovni stačí nechat přípravek 3 minuty působit v mokrých vlasech. 

Šampon Pantene Molecular Bond Repair

Šampon z této výjimečné řady vlasy nejen čistí, ale také je chrání před dalším poškozením, a to přímo na molekulární úrovni. Jsou díky tomu viditelně zdravější a regenerované a působí živě. Složení tohoto šamponu obsahuje nejvyšší koncentraci živin Pro-V od Pantene.

Kondicionér Pantene Molecular Bond Repair

Posilující kondicionér lze použít jak bezoplachově, tak ho z vlasů vymýt. Napravuje poškození vlasů na molekulární úrovni a při každém použití vlasy vyplňuje. Využívá vylepšenou technologii, takže pro dosažení optimální úrovně zdraví svých vlasů již nemusíte třeba dělat časové ani finanční kompromisy.

Účinné samostatně, účinnější společně

Zdlouhavé a náročné vlasové procedury a pravidelné návštěvy kadeřnického salonu jsou díky nové radě Pantene Molecular Bond Repair konečně minulostí. Kvalita každého produktu a koncentrace každé složky v této nové řadě Pantene minimalizovala nutnost přidávání dalších kroků do vlasové rutiny a pořizování dalších a dalších produktů vlasové péče. Používat můžete sérum, šampon i kondicionér samostatně, ale svůj opravdový potenciál vyjeví ve vzájemné souhře.
Foto: Pantene