Advertorial

Víc peptidů, lepší pleť

Skutečnost, že se s věkem postupně snižuje produkce kolagenu v těle a nejdříve a také nejvíc to je vidět na pleti, si asi nemusíme opakovat. Jde o obecně známý fakt. Jde s tím něco skutečně dělat? Cest je několik, tu nejjednodušší nabízí denní a noční krém od Vichy se složením pečlivě sestaveným tak, abyste známky stárnutí mohli snadno, rychle a příjemně vyřešit sami doma před zrcadlem.
Foto: Vichy
Systematická a pravidelné péče o pokožku přináší své výsledky. Čistění, dostatečná hydratace a ochrana před UV zářením 365 dní v roce představuje naprostý základ, bez kterého se žádná pleť v jakémkoliv věku neobejde. Čas a životní prostředí stejně jako styl, kterým žijeme, však přináší spousty překážek a výzev, kterým je potřeba čelit dalšími zbraněmi, pokud nechcete, aby každodenní stres a věk byly na vás vidět.
Foto: Vichy
Francouzská značka Vichy, která patří mezi leadery na poli anti-age kosmetiky, neustále přichází s novými způsoby, jak si zachovat pokožku ve stavu, v jakém ji chceme mít bez ohledu na ročník narození. Novinkou, u které byste rozhodně zbystřit, je dvojice krémů v zářivě červených obalech z kolekce Liftactiv Collagen Specialist. Už z názvu je jasné, že se tu bavíme o kolagenu a jeho udržení si v maximální možné míře. Právě on je důvodem, proč je pleť pevná, hladná, hutná. Nebo taky není, pokud ho v kůži není dost. Právě tyto dva krémy při pravidelném používání dokážou problematiku ztráty kolagenu řešit. Jak?
Odpověď se samozřejmě nachází v jejich složení. Inovovaný denní krém Liftactiv Collagen Specialist obsahuje peptidy. Řekněme to přesněji: spoustu peptidů. Třikrát více než v předchozím složení. Právě přesně zacílené peptidy pomáhají korigovat degradaci kolagenových vláken. Jinými slovy – starají se o pevnost a pružnost. K tomu tu máme Vitamin Cg pro obnovení jasu pokožky, niacinamid na regulaci pigmentových skvrn a samozřejmě nemůže chybět ani termální voda Vichy známá pro své posilující účinky na kožní bariéru.
Foto: Vichy
Kombinace těchto aktivních látek při pravidelném používání pomáhá zmírňovat vrásky a drobné linky, sjednocovat celkový tón pleti včetně hyperpigmentových skvrn a dlouhodobě pokožku hydratuje. Když k němu přidáte ještě vrstvu vysoké UV ochrany (Vichy má jedny z nejpříjemnějších přípravků s SPF 50 na trhu), uděláte pro svou pleť a její zářivou budoucnost skutečné maximum. 
A protože ve dvou se to lépe táhne a v kosmetice se dočkáte lepších a rychlejší výsledků, je tu ještě noční krém Liftactiv Collagen Specialist. I u něj najdete ve složení výše zmiňované aktivní ingredience a ještě jednu navíc – mocný antioxidant resveratrol. Během spánku tak pomáhá pokožce dostat se do top kondice, zlepšuje její seberegenerační vlastnosti a posiluje ji tak, aby byla odolnější vůči vnějším agresorům, které na ni přes den útočí. 
Foto: Vichy