Advertorial

Vánoce pro všechny: jaké šperky vybrat pro ni, pro něj nebo ty nejmladší?

Ještě nemáte vyřešeny vánoční dárky? Žádný stres. Díky našim svátečním tipům můžete alespoň na chvíli hodit všechny starosti za hlavu. Pojďme se podívat na dárky, které budou bavit při výběru jak vás, tak stoprocentně potěší i obdarované.
Krásný šperk či hodinky jsou sázka na jistotu. Můžete je věnovat tomu, koho milujete, svým dětem, rodičům, sourozencům nebo nejbližším přátelům. A protože neradi slibujeme něco, co nedodržíme, budeme vám s výběrem alespoň trošku nápomocni. Připravili jsme pro vás tipy, se kterými o Vánocích uděláte pod stromečkem radost.

Pro ty nejmenší (a nejnáročnější)

Děti se na Vánoce a dárky těší celý rok. Vidět jejich rozzářené oči pod stromečkem je k nezaplacení. Ovšem jak se vyhnout jakémukoliv zklamání? Vybrali jsme ty nejoblíbenější doplňky, se kterými bude i ten nejpřísnější a nejupřímnější malý zákazník spokojen. Vašim princeznám uděláte radost šperkem a chlapce zase potěšíte stylovými hodinkami, se kterými se budou cítit opravdu výjimečně.
Kolekce Kids zahrnuje spoustu krásných šperků i pestrobarevných hodinek, které si vaše děti zamilují.
Mezi děvčaty jsou nejoblíbenější šperky s motivy zvířátek, květin či srdíček. Vykouzlete radost například jednou ze smaltovaných sad tvořených přívěskem a náušnicemi. Ani klasické stříbrné a zlaté šperky nejsou však tabu. Jestliže chcete věnovat opravdový unikát, potom sáhněte po špercích zdobených zirkony.
Milovníci Disneyovek nastražte uši, kolekce Disney by Apart nachystala pořádnou nadílku – krásné hodinky a šperky s oblíbenými postavami z pohádek. S tímto dárkem neuděláte chybu.
AM:PM DISNEY, koupíte zde , 1 209 Kč
AM:PM DISNEY, koupíte zde, 1 209 Kč
AM:PM DISNEY, koupíte zde, 1 209 Kč
Ani kolekce STAR WARS není pozadu, připravila speciální nabídku dětských hodinek s motivy ze stejnojmenného seriálu. Takový dárek chce pod stromečkem rozbalit každý chlapec. Tyto hodinky z něj udělají skutečného hrdinu a budou ho doprovázet na všech jeho dobrodružstvích.

Pro něj

Bestseller dárků pro muže? Ano, opět hodinky. Je to módní a zároveň praktický dárek. Apart nabízí světoznámé značky jako Albert Riele, Bergstern, Aztorin, Elixa, AM:PM, Timex a další. Nechybí ani luxusní brandy Breitling, Zenith, Hublot, Cartier atd.
Na výběr máte hodinky automatické, manuální či digitální, a to v různých barevných provedení a materiálech. Mnoho z nich obsahuje užitečné funkce, které si oblíbíte.
Sportovně založené muže jistě potěšíte hodinkami se silikonovým či popruhovým páskem, které jsou pohodlné, praktické a jednoduché na údržbu. Spoustu z nich najdete v kolekci Sport a Active.
Jestliže chcete docílit elegantnějšího efektu, zvolte kožený pásek, který se hodí na formální i neformální příležitosti. Zlatou střední cestou je potom ocelový náramek. Hledáte-li jemné a vkusné hodinky, zaměřte se například na kolekci Classic. Nepřehlédněte však ani kolekci Causal a Harmony, kde na vás čeká mnoho krásných nadčasových hodinek.
Další varianta dárku, která zaručeně nezklame, je náramek Aztorin. Opět můžete vybírat z několika materiálů i barev. Některé z nich jsou dokonce zdobeny drahými kameny jako achát, bronzit, onyx či zirkon. Jestliže preferujete klasiku, potom je kombinace ušlechtilé oceli a kůže ideální volba.

Pro ni

Nesporně nejoblíbenějším dárkem pro ženy jsou šperky. Odjakživa je milují a neodmyslitelně k nim patří. Dobře zvolený šperk umí podtrhnout ženskou krásu a půvab. Apart jich má v nabídce stovky, ale jako inspiraci na vánoční dárek se pojďme zaměřit na ty se zimní tematikou. Je přece originální ozdobit se motivy hvězdiček či sněhových vloček!
Vybírat můžete ze stříbrných, zlatých či ocelových šperků. Je jen na vás, zda zvolíte ty jemné, nebo zdobené třpytivými zirkony, diamanty či jinými drahými kameny. Pokud je extravagance vaše druhé jméno, sáhněte po výrazných náušnicích, jsou dlouhé, nepřehlédnutelné, originální a jednoduše dokonalé.
Zlaté náušnice s hvězdami, koupíte zde, 3 849 Kč
Zlaté náušnice s hvězdami, koupíte zde, 2 279 Kč
Zlaté náušnice s hvězdami, koupíte zde, 3 919 Kč
Skutečným skvostem je kolekce Stars, do které Apart snesl zářící hvězdy přímo z noční oblohy.  Přesvědčte se sami a oslňte s nimi své okolí.
Magic Moments, tak se jmenuje kolekce, kde najdete s motivem vločky dokonce i zlaté šperky. Kolekce Colours se zase pyšní neobvyklou kombinací zlatých šperků a barevných kamenů.
Zlaté náušnice, koupíte zde, 4 989 Kč
Náušnice ze žlutého zlata s diamanty, koupíte zde, 2 849 Kč
Zlatý náramek, koupíte zde, 1 849 Kč
Zlatý přívěsek, koupíte zde, 709 Kč
Zlatý přívěsek, koupíte zde, 709 Kč
Zlatý přívěsek se zirkonem, koupíte zde, 1 139 Kč
Máte už vybráno? My rozhodně ano.
Celou nabídku zlatých a stříbrných šperků se zimními motivy naleznete zde.