Advertorial

Ukažte světu, kdo je tady hvězda

Když potřebujete vypadat odpočatě, když chcete působit nebezpečně, přesto zatraceně sexy, když chcete světu ukázat, kdo je tady hvězda. Ve spolupráci se Zalando, jež se v nové kampani Real Life Luxury zaměřuje na „designer“ značky, vám přinášíme hned tři různé tipy na kompletní outfit. Stačí si jen vybrat, jakou postavou dnes budete chtít být...

Spa

Když vás čeká dvoutýdenní pobyt v curyšském hotelu Dolder Grand a nemáte v plánu vylézt ze spa dřív, než budete mít varhánky na místech, kde jste ani netušila, že varhánky můžete mít.
Košilové šaty, MM6 Maison Margiela, prodává Zalando, 9 090 Kč; sandále, Joseph, prodává Zalando, 9 480 Kč; gumička do vlasů, Versace, prodává Zalando, 2 280 Kč.

Los Angeles

Když šéf realitní kanceláře Oppenheim Group, kde pracujete jako makléřka, prohlásí, že našel kupce pro ten dům na Hillside Avenue za 40 milionů dolarů, a vám dojde, že jste mu zapomněla říct o tom kupci, co jste našla už před týdnem.
Top, Hugo, prodává Zalando, 2 400 Kč; kalhoty, Victoria Beckham, prodává Zalando, 9 360 Kč; psaníčko, WEEKEND MaxMara, prodává Zalando, 9 400 Kč; sluneční brýle, Tom Ford, prodává Zalando, 7 680 Kč; kotníková obuv na vysokém podpatku, MM6 Maison Margiela, prodává Zalando, 13 170 Kč.

Secret services

Když si jdete do Radavy pro kebab, ale radši vypadáte jako tajná agentka, která tam jde vyřídit tajnou misi a zachránit tím svět.
Krátký kabát, Bruuns Bazaar, prodává Zalando, 4 800 Kč; sluneční brýle, Gucci, prodává Zalando, 8 400 Kč; lodičky na vysokém podpatku, Kurt Geiger London, prodává Zalando, 4 080 Kč; hodinky, Salvatore Ferragamo, prodává Zalando, 18 000 Kč.