Advertorial

Udělejte (si) radost krásnou čokoládou, kterou vytvořila bývalá slovenská modelka

Vznikla v Paříži, vyrábí se švýcarském Curychu a začíná na česko-slovenském trhu, protože tam se podle její zakladatelky rodí nejkrásnější ženy na světě. Seznamte se se 74% hořkou čokoládou KRASNA, která neobsahuje žádný přidaný cukr ani umělá sladidla a může se pyšnit i dalšími benefity. .
Kvalitu grand cru čokolády KRASNA zajišťuje náročná příprava a nejvyšší metoda zpracování kakaových bobů. Všechny do jednoho jsou nasbírané výhradně z jihoamerického Ekvádoru, Hacienda Limon. Jedná se o vzácnou starou původní odrůdu kakaa pěstovanou na vulkanické půdě, představující necelé procento celosvětové produkce kakaa, která má na rozdíl od konvenčně vysazovaných odrůd bohatší chuť. To vše se zodpovědným obchodním přístupem Direct Trade a s výjimečně vysokým podílem lahodného bio pure kakaového másla.
Foto: KRASNA
Elegantní krabička ve dvou designech z dílny ženského dua Heels Make Deals skrývá dvě 50gramové čokolády, ručně zabalené v luxusním temném papíře. Vždy navíc s odlišnou beauty message jako denní připomínku krásy a obdivu.
Za myšlenkou projektu stojí bývalá slovenská modelka a vystudovaná právnička Jana Kundrátová a její múza - dvouletá dcera Pascaline. “Můj život v Paříži mě tak zásadně ovlivnil, že mým záměrem bylo zhmotnit ušlechtilost a krásu, kterou jsem tam zažila,” říká majitelka a zakladatelka KRASNA Jana Kundrátová. Jako milovnice čokolády hledala takovou, která chutná, krásně vypadá, je bez cukru a sladidel a zároveň nezatíží zažívání. „Tři roky jsem po celém světě hledala ideální ingredience, tým a ateliér, což se nakonec podařilo a dnes mohu tuto krásu světu představit.”
Foto: KRASNA
Foto: KRASNA
Foto: KRASNA
Díky originálnímu složení přináší KRASNA spoustu dalších benefitů než jen samotný smyslný požitek z hedvábně jemné chuti voňavé čokolády. Neobsahuje přidaný cukr, ani umělá sladidla, ale pouze kvalitní sladidlo xylitol vyrobené z březové kůry z Finska, které má o 40 % méně kalorií než běžný cukr a zlepšuje kvalitu zubů a pleti.
KRASNA má sebevědomé složení i tím, že neobsahuje palmový olej, lecitin, přísady ani konzervanty.
„Vím, že čokoláda KRASNA není pro všechny. Je jen pro ženy, které umí krásu ocenit a které vnímají a dbají nejen o svou vnější krásu, ale také vnitřní. Nabízíme jim privátní zákaznický servis a velmi mě těší, že si naši čokoládu oblíbily a opakovaně se k nám vracejí.“
K dostání na krasnacokolada.com, 2 x 50 g za 400 Kč