Advertorial

Svoboda, úroveň, styl i drzost: jak se budeme oblékat v roce 2021?

Jestli se uplynulému roku něco povedlo, pak stoprocentně to, že umně setřel veškeré dress code škatulky, na které jsme byli doposud zvyklí. Svoboda v oblékání bez příčiny, události anebo navzdory společenským kruhům. Možnost individuality v módě bude v roce 2021 více viditelná než doposud. Nesvazují nás totiž příkazy ani doporučení. Můžeme si obléknout jak oversize svetry na zoom call s kolegy, kde bychom za normálních okolností nosili sako, stejně tak obout hříšně vysoké high heels na procházku po bytě, kde bychom jinak běžně chodili bosí. Vítejte v novém světě plném individuality, osobního stylu, odvahy, drzosti i taktiky. Co na sebe a kde budeme nakupovat v roce 2021?
Foto: Archiv značky
Co jsme se v poslední době jednoznačně naučili? Že nákupy na internetu jsou nejen nutností, ale musí být také zábavou. 
A přesně s takovým plánem přišel fashion store Answear.cz. Už žádné otázky, žádné váhání, žádná nejistota. „Jsme tu pro všechny věkové skupiny, generaci Z i matadory ostřílené životem, kteří v sobě mají mladistvého ducha a nebojí se rušit stereotypy, odmítat jít v zajetých kolejích, chytat se příležitostí a využívat to, co jim osud přinese. Zaměřujeme se na zážitky a radost z hraní si s módou. Milujeme individualismus, vážíme si svobodné volby a nemáme nic proti tomu, abychom určovali své vlastní trendy, místo abychom sledovali ostatní.“ 
Answear zároveň představuje následujících 8 bodů, které by měly být pro zákazníka jednadvacátého století primární. Oslovují, ale nenutí. Baví, ale neunavují. Které to jsou?

Máš styl

Nemusíte vypadat jako ze stránek módního časopisu. Vaše vrozená intuice vás povede vždy k věcem, které vám plně vyhovují, odrážejí vaši osobnost a dají vyniknout skutečné povaze.
Foto: Archiv značky

Máš úroveň

Bez ohledu na věk, pohlaví nebo místo, kde se právě nacházíte... Vždy jste cool!
Foto: Archiv značky

Máš drzost 

Přesně víte, do čeho se vyplatí investovat, a za své utracené peníze vždy dostanete to nejlepší, co je na trhu. Pohání vás vášeň, milujete všechno, co děláte, a nikdy se nebojíte přijmout novou výzvu.
Foto: Archiv značky

Máš svobodu

… při zlomových rozhodnutích i v každodenních záležitostech. Koneckonců, můžete být, kýmkoli chcete, a dělat cokoli, po čem toužíte. Vaše fashion volby jsou jen vaše, Answear nevnucuje představy o těch jediných správných trendech. Volba je na každém z nás.

Máš to na háku

Navzdory tisícům věcí, které se vám honí hlavou, umíte relaxovat a dostat ze života to nejlepší, co nabízí. Neberete si k srdci názory ostatních a nezáleží vám na tom, zda vás někdo soudí. Děláte si, co chcete, nosíte, co se vám líbí, a žijete podle sebe.
Foto: Archiv značky

Máš taktiku

Váš další tah může být dobře promyšlený, spontánní, riskantní i hra na jistotu. Máte plnou kontrolu nad tím, kam směřujete.
Foto: Archiv značky

Máš to rychle 

Answear se snaží doručit každou zásilku skutečně rychle, obvykle do 24 hodin. Při nákupu nad tisíc korun je doprava zdarma a je už jenom na vás, jaký způsob si zvolíte. 
Foto: Archiv značky

Máš klub

A ne jen tak ledajaký, díky bezplatnému členství v Answear Clubu můžete počítat s atraktivními slevami a dalšími výhodami, které vám nákupy zpříjemní. 
Foto: Archiv značky
Stále ještě čekáte, až se otevřou obchody? Proč se tím zdržovat, ostatně nikdy nevíte, jak dlouho vaše vysněná kabelka, boty nebo kabát zůstanou online.