Advertorial

Sváteční rave ve Versailles

Beaty se rozléhají budoáry, zatímco na chodbách cítíte driftování z hlavního nádvoří. Sraz je ale v zrcadlovém sále. Rozvrkočení hosté odkládají své paruky i klobouky. Noc se začíná pomalu rozpíjet ve světlech, krása je však ještě mladá... 
Když dorazila do Versailles, bylo jí čtrnáct, byla ještě dítě a svůj život měla spojit se stejně nedozrálým, jen o rok starším králem. Z jakéhokoliv úhlu pohledu se na její situaci podíváte, musíte uznat, že byla nešťastná. Marie Antoinetta jednoduše neměla zbytí, musela se utopit v pomyslném zlatém bazénu. Když chtěla filmařka Sofia Coppola tento fakt ve svém filmu z roku 2006 podtrhnout, nechala spolu s kostymérkou Milenou Canonero v jedné ze scén ledabyle pohozené conversky. 
Foto: Alexander Bel
Foto: Alexander Bel
A od té doby se staly doslova nesmrtelnými. (Ne, že by je nenosil už beztak celý svět).
Foto: Alexander Bel
Foto: Alexander Bel
Nejsou nepromokavé, ani zcela funkční (kdo by to po nich taky chtěl?), přesto jsou dokonalé! A my jsme se je rozhodli unést z jejich komfortní zóny, podobně jako to udělaly Sofia Coppola a Milena Canonero, do naší verze versailleské opulence, kde se zrovna schyluje k ravu oslavujícím kreativitu a svobodu. 
Foto: Alexander Bel
Foto: Alexander Bel
Vždyť právě letos na podzim se Converse rodina rozrůstá o další modely. Chuck 70 Plus si pohrávají s iluzí. Jsou vyrobeny minimálně z 50 % z recyklovaného materiálu, který zaujme i různou gramáží pospojovaných dílů. Díky tomu získává model na plasticitě a vytváří dojem překrývání. Přehnaný jazyk boty a logo na patě zase pomáhají  zdůraznit rozstříhanou podrážku. Nechybí OrthoLite stélka pro blaženou pohodlnost. Pro někoho možná matoucí silueta, pro nás však geniálně unikátní model se svěží dávkou originality. 
Foto: Alexander Bel
Foto: Alexander Bel
Objevte je spolu s dalšími klasickými modely v naší fotostory!
Foto: Alexander Bel
Foto: Alexander Bel
Photo: Alexander Bel
Video: Viktoryia Vaitusionak;
Styling: Jan Boublík;
Models: Jakub Pastor (Exit Model Management), Alica Niedelská (Elite Model Management Prague);
Make-up: Lucie Janků
Hair: Phil La Noiraude
Production: Kseniya Chudarova
Za zapůjčení oděvů děkujeme studentům Ateliéru módní tvorby na UMPRUM Natálii Repkovské a Martinovi Humpolákovi.