Advertorial

Spa, které vás nechá zapomenout na stres. Vítejte v hotelu The Emblem

Vánoční stres neexistuje, věděli jste to? Ne? Tak nám dovolte představit místo, kde skutečně z hlavy vypustíte objednávání dárků na poslední chvíli, zařizovací shon kolem svátků i nevrlé SMS od šéfa. Zcela upřímně zapomenete na vše a budete existovat jen tady a teď. Děkovat nám můžete až později. Vítejte ve spa hotelu Emblem. 
Až budete opouštět Pařížskou s tou nejkrásnější nadílkou, je čas odměnit samu sebe. A z této ulice to máte do světa klidu, míru a prosecca jen pět minut chůze. Už tušíte? 
Nejlepší pro oddech je najít si k pobytu místo, kde naberete ztracené fyzické síly a trochu odpočinku dopřejete i svým podrážděným nervům. A právě z tohoto důvodu je tu pro vás hotel Emblem nacházející se jen kousek od Staroměstského náměstí. Toto designové místo disponuje moderním wellness centrem se špičkovou finskou saunou Klafs, která skutečně patří k těm nejlepším, věřte nám. Během chladných měsíců si tak můžete saunování, kterým posílíte imunitu, zahřejete tělo a ke všemu uklidníte i podrážděné nervy, dopřávat pravidelně. 
Foto: Hotel The Emblem
Ovšem saunováním relax nekončí, to nejlepší jsme si pro vás schovali na konec. Pro dosažení co nejlepších výsledků pro vaše (duševní) zdraví můžete zamířit na střešní terasu s vířivkou, ze které budete mít jedinečný výhled na starou Prahu. Osobně doporučujeme udělat rezervaci v čase, kdy se stmívá, jen tak budete mít ozářený Pražský hrad jen a jen pro sebe. Také dopředu radíme, že čím delší čas ve vířivce, tím lépe. Jedna hodina je málo, dvě jsou tak akorát. Když si navíc vychutnáte výhled i s proseccem nebo osvěžujícím zeleným čajem, už se vracet do vánočního pekla chtít nebudete. 
Foto: Archiv Hotel The Emblem
Náš tip: Jistou výhodou spa hotelu Emblem je, že zde rovnou můžete zakoupit vouchery jak do saun, vířivky, tak i na masáže nebo kosmetiku. Takže Ježíšek vyřešený během chvilky. Vždyť vám to říkáme pořád...