Advertorial

Sbírat, milovat a nenaletět

Sledujete umění, ale když chcete nějaké nakoupit, váháte, tápete nebo si nejste jisti hodnotou obrazu? Nový projekt, cyklus neformálních diskuzí o investicích do umění a sběratelské vášni, který připravila přední galeristka Olga Trčková, vás uvede do obrazu. A to doslova.
Foto: Courtesy of Olga Trčková
Olga Trčková
Foto: Courtesy of Olga Trčková
Olga Trčková
Jak už samotný úvod napovídá, projekt Andaz Art Institut by Olga Trčková bude stát za pozornost, ať už jste sběratelem a chcete si rozšířit obzory, anebo se na tuto cestu plánujete teprve vydat. Setkání, která se uskuteční v inspirativním prostředí pražského hotelu Andaz, vám odtajní zákonitosti světa současného umění. Zjistíte, jak se v něm orientovat, jaké jsou  trendy z Berlína a Londýna, odkud Olga Trčková, majitelka DSC Gallery, díla umělců, které exkluzivně zastupuje, dováží. A samozřejmě se také dozvíte, jak při nákupu nenaletět. 
Foto: Courtesy of Andaz
Hotel Andaz
Cyklus přednášek doplní i řada bonusů. Nahlédnete do ateliérů významných tvůrců a současně se vám na každé přednášce představí jeden z umělců mladé generace. Těšíte se, ale nevíte, který ze šesti kurzů navštívit? Ideální je absolvovat celý cyklus. Přednášky na sebe nenavazují, avšak jako ucelený soubor poskytnou komplexní vhled do světa umění a sběratelství.
Ke vstupu do světa umění přitom není zapotřebí předchozí znalost, kurz je určen i pro úplné začátečníky. Odhalí tajemství úspěšných sběratelů a jejich motivace. Dozvíte se, jak začít budovat vlastní pozoruhodnou, nebo dokonce výjimečnou sbírku umění, ale i mnohem, mnohem víc. Zkušená galeristka mimo jiné poradí, jak rozpoznat talentovaného umělce nebo jak si zajistit přístup k těm nejžádanějším pracím. Představí vám globální výtvarnou scénu a realisticky popíše plusy i minusy, které se pojí se sbíráním umění… 
Foto: Courtesy of Andaz
Hotel Andaz
Foto: Courtesy of Andaz
Hotel Andaz
Kurz je zkrátka nepostradatelným pomocníkem pro všechny milovníky současného umění, kteří uvažují o založení sbírky — pro své vlastní potěšení, investici, nebo třeba jako cenné dědictví pro své potomky.
Cena celého kurzu je 4 900 Kč, samostatná přednáška vás vyjde na 990 Kč. Pro registraci stačí zaslat e-mail na concierge.prague@andaz.com, čekat na další pokyny a těšit se z nových uměleckých zážitků.