Advertorial

Recyklace & třpyt sněhu: Kolekce Timeless od Pandory odkazuje k tradičním hodnotám

Vánoce se pomaličku začínají vkrádat nejen do našich myslí, ale i do hledáčku mobilních telefonů. Ostatně možná je to i díky značkám, které nás už léta baví a pokaždé se těšíme, co za limitky tentokrát vymyslí. Seznamte se s kolekcí Pandora Timeless, jež na letošní svátky poskytuje úplně nový úhel pohledu.
Foto: archiv Pandora
Foto: archiv Pandora
Foto: archiv Pandora
Dnes se budeme věnovat něčemu, co nám vždy zlepší náladu a pokaždé spolehlivě přitáhne naši pozornost. Ano, řeč je o špercích. A ty letošní v limitované kolekci Timeless jsou předurčeny k oslavám ať už si vyberete prstýnky, náramky, či náhrdelníky, které jsou přinejmenším stejně slavnostní jako tyto svátky. Na co konkrétního se tedy můžeme letošní Vánoce těšit?

Odkaz na řemeslo i nové trendy

Zima je tradičním motivem vánočních kolekcí u Pandory, Timeless je ovšem trochu jiná. Odkazuje na přírodu, sníh i zimu jako takovou a bez přízdob. Nové náramky, náhrdelníky, přívěsky, prsteny a náušnice, inspirované zimní krajinou a třpytivými sněhovými vločkami, propůjčí oslnivou krásu šatům oblečeným ke štědrovečerní tabuli i pohodlnému každodennímu outfitu. 
Díky jejich jemnosti se naladíte na sváteční atmosféru mnohem přirozeněji (a možná rychleji, než byste sami čekali). Nové designy, ručně dokončované s použitím nejvyspělejších technik uměleckého řemesla, představují ikonické tvary a věčné téma nebeské klenby v podobě modrých kamenů.
Foto: archiv Pandora
Foto: archiv Pandora
Foto: archiv Pandora

Proměna starého na nové

Možná jste to nevěděli, ale blýskavé šperky z různých kovů, které jsou už roky symbolem Pandory, jsou ze 71 procent recyklovány. A to i stříbro, zlatě zářící Pandora Shine nebo hřejivě růžový kov Pandora Rose. A proto, ať už jsou určeny někomu z nejbližších, nebo pro vaše vlastní potěšení, jednotlivé kusy z kolekce Pandora Timeless jsou dárkem nejen pro dnešek. Stejně jako vzpomínky na krásné chvíle, které o svátcích zažijete, jsou i tyto šperky předurčeny k tomu, aby byly s láskou opatrovány po dlouhá léta. A nyní jsme u bodu, na který všichni čekáme. Prohlédněte si kolekci, která klasickými tvary a třpytivými kameny zachycuje mrazivou krásu zimy.