Advertorial

Průvodce online nákupy podle Vogue CS

Jistě, objednat online se dá prakticky cokoliv. Klíčové je ale znát ty skutečně dobré a vyzkoušené e-shopy. 

Venira

Česká značka přírodní kosmetiky a doplňků stravy pomáhá svým zákazníkům na cestě za zdravím a krásou. Veniru na trhu můžete vídat od roku 2017, kdy přišla na trh s kapslemi pro vlasy, nehty a pleť, a od samotného začátku si zakládá na dvou hlavních faktorech, kterými jsou kvalitní a inovativní produkty i služba. Všechny produkty mají komplexní složení, jsou vytvořeny pomocí nejnovějších technologií a postupů a svými vlastnostmi vždy musí patřit mezi to nejlepší na trhu. Při vývoji se značka zaměřuje na maximalizaci účinnosti, zároveň je klíčové přírodní složení. K tomu se také pojí kvalitní služba při nákupu na stránkách venira.cz. Všechny produkty jsou připraveny skladem ihned k odeslání, ke každé objednávce zákazníci dostanou dárek a celý nákupní proces probíhá v zabezpečeném rozhraní.
Foto: Archiv firmy
Vyživující olej po opalování, Venira, prodává Venira, 599 Kč
Foto: Archiv firmy
Premium kolagenový drink pro vlasy, nehty a pleť , Venira, prodává Venira, 949 Kč
Foto: Archiv firmy
Kapsle pro vlasy, nehty a pleť, Venira, prodává Venira, 699 Kč

Samsung

Prémiové služby u Samsungu trvají i přesto, že není zatím možné kamenné prodejny navštívit osobně. Doprava zdarma, vrácení zboží do 14 dnů a nonstop podpora na telefonu i WhatsApp. Chystáte se na nákup nového spotřebiče do domácnosti, sluchátek nebo si chcete pořídit chytré hodinky? Značka zajistí rychlé doručení, případně bude zboží k osobnímu vyzvednutí v brandstoru. Na e-shopu samsung.cz navíc najdete i speciální slevové i jiné výhodné akce jako například vrácení části peněz za nákup zpět, výhodné bonusy k předobjednávkám nebo třeba možnost získat bonus za vrácení starého mobilu při koupi nového. A mimochodem, už jste viděli novou řadu telefonů Samsung Galaxy S21?
Foto: Archiv firmy
Samsung Galaxy Buds Live, Samsung, prodává Samsung, 3 490 Kč
Foto: Archiv firmy
Samsung Galaxy S21+, Samsung, prodává Samsung, 27 990 Kč
Foto: Archiv firmy
Samsung Galaxy Watch 3, Samsung, prodává Samsung, od 8 990 Kč

Norská móda

Všechny kvalitní norské značky oblečení najdete v České republice v obchodech a partnerských obchodech Norské módy. Společnost působí na českém a slovenském trhu od roku 2002 a je unikátní tím, že má výhradní zastoupení tradičních norských fashion výrobců a vybavení pro outdoorové nadšence. Norská móda se řadí mezi největší specialisty na vlněné oblečení v rámci celé Evropy a v jejím portfoliu najdete značky, jejichž kvalita je na světové špičce. Vlna je 100% přírodní; rozložitelný materiál a celý proces při výrobě oblečení je přísně kontrolován. Dodržují se tradiční a fairtrade přístupy k lidem, zvířatům a planetě. Mezi značky, které Norská móda na českém a slovenském trhu zastupuje, patří Devold of Norway, Dale of Norway, Bergans of Norway nebo Kari Traa.
Foto: Archiv firmy
Pánská outdoorová bunda-anorak, Bergans, prodává Norskamoda, 5 199 Kč
Foto: Archiv firmy
Dámské vlněné šaty, We Norwegians, prodává Norskamoda, 6 799 Kč
Foto: Archiv firmy
Unisex svetr, Devold, prodává Norskamoda, 5 243 Kč

LOVESILK

Značka LOVESILK vznikla z lásky k hedvábí a cílem při založení obchodu bylo přinést českým a slovenským zákazníkům nabídku výrobků z toho nejkvalitnějšího hedvábí za rozumnou cenu. Povlečení na polštáře, masky na spaní, to vše zlepší nejen spánek, ale i kvalitu pleti i vlasů. V kosmetickém a filmovém průmyslu je tento efekt hedvábí velmi dobře známý. Základem pro péči o pleť a vlasy je hedvábný povlak na polštář, který, doplněný o masku, udělá maximum pro to, aby Váš spánek naplnil definici „beauty sleep“. Celé sety povlečení a 100% hedvábné deky udržujÍ optimální tepelnou pohodu po celou noc a díky tomu, že je hedvábí hypoalergenní, svědčí astmatikům, alergikům a obecně dětem i dospělým s citlivou pletí. V LOVESILK vám nabídnou úpravu rozměrů na míru, dárkové balení nebo voucher, pokud chcete potěšit dárkem, který při správné péči vydrží léta.
Foto: Archiv firmy
Celohedvábný polštář ze 100% morušového hedvábí, LOVESILK, prodává LOVESILK, od 2 000 Kč
Foto: Archiv firmy
Hedvábný beauty set, LOVESILK, prodává LOVESILK, 2 900 Kč
Foto: Archiv firmy
Celohedvábný polštář ze 100% morušového hedvábí, LOVESILK, prodává LOVESILK, od 2 000 Kč

KLENOTA

KLENOTA od roku 2008 navazuje na bohatou českou historii ručního zlatnictví a šperkařství. Specializuje se na výrobu šperků z pravého 14karátového zlata a spojuje originální design s krásou a nadčasovostí s důrazem na kvalitní materiály: diamanty, drahokamy a perly. Široká nabídka atraktivního produktového portfolia je založená na kvalitní ruční práci a zásadách udržitelné módy. Pozornost si zaslouží zejména zásnubní a snubní prsteny. I když se jedná o velmi tradiční šperk, snaží se zde jeho design posouvat vpřed, za zvýšených nároků na funkčnost, odolnost a nadčasovost. KLENOTA umí zařídit online veškerý potřebný servis i poradenství a věří, že šperky jsou investicí na celý život, proto je špičková kvalita a spokojenost zákazníků prioritou. Prodejem šperku to nekončí, samozřejmostí je profesionální servis a garance komplexních doživotních služeb a péče. 
Foto: Archiv firmy
Prsten s diamantem v brusu trilion v bílém zlatě, KLENOTA, prodává KLENOTA, 39 900 Kč
Foto: Archiv firmy
Zásnubní sada s diamanty v růžovém zlatě, KLENOTA, prodává KLENOTA, 54 900 Kč
Foto: Archiv firmy
Prsten se zeleným ametystem a diamanty v bílém zlatě, KLENOTA, prodává KLENOTA, 19 900 Kč

Dr.Max

Lékárny Dr.Max asi není třeba představovat, ale věděli jste, že s více jak 450 pobočkami, jsou největší lékárenskou sítí v Česku? Na e-shopu www.drmax.cz můžete nakupovat 24 hodin denně a po přihlášení si objednávku nechat doručit zdarma až domů. Další výhody? Nově zde například naleznete kategorii bio&organic kosmetiky, kde zakoupíte produkty značek Nuxe BIO, Inlight, Klara Rott a Novexpert.
Foto: Archiv firmy
Rescue balzám na problematickou pleť, Inlight, prodává Dr.Max, 695 Kč
Foto: Archiv firmy
Vyživující maska na rty pro hloubkové vyživení rtů, Klara Rott, prodává Dr.Max, 579 Kč
Foto: Archiv firmy
Rozjasňující detoxikační maska, Nuxe BIO, prodává Dr.Max, 649 Kč

Antorini

Hlavní doménou značky Antorini® je vysoce kvalitní ruční výroba koženého zboží, výrobků z hedvábí, kašmíru a dalších přírodních materiálů. Na počátku historie firmy byla touha po dokonalosti a láska k tradiční rukodělné výrobě a postupům, jež vzešly z tisícileté evropské historie. V butiku Antorini najdete tu nejvyšší kvalitu od českých a italských návrhářů s úctou k designu pramenícího ze synergie tvarů, barev a materiálů. Produkty díky své nadčasovosti neztrácí na své hodnotě a vy si je oblíbíte ať už je budete kupovat jako dárek, anebo sami sobě.
Foto: Archiv firmy
Luxusní bílá kabelka s pravou hadí kůží, Antorini Chantal, prodává Antorini, 35 000 Kč
Foto: Archiv firmy
Luxusní šátek Antorini Essence Rosa Paradiso, Antorini, prodává Antorini, 5 000 Kč
Foto: Archiv firmy
Kožená manažerská aktovka Executive, Antorini, prodává Antorini, 19 990 Kč

àla Palla

Značka àla Palla není jen další z řady, je vyváženou rovnováhou vědy, přírodních látek a estetiky. Za jejím vznikem stojí dermatoložka Alena Pallová, která ve spolupráci se slovenskými chemiky a vývojáři uvedla v roce 2018 na trh první produkty, které si díky svému účinku okamžitě získaly pozornost. Značka se honosí vlastním týmem odborníků, kteří kosmetiku vyvíjejí, testují a také vyrábějí přímo na Slovensku. Zároveň portfolio neustále inovují a nejnovější poznatky a trendy aplikují přímo do jedinečných receptur. V minulém roce tak vybrané produkty vylepšili třeba o výtažky z rostlinných kmenových buněk. Pro značku àla Palla jsou estetické účinky stejně důležité jako zodpovědný přístup ke zdraví pokožky a v neposlední řadě také k našemu okolí. I proto jsou výrobky zabalené v ekologickém skle, veganské a nejsou testované na zvířatech.
Foto: Archiv firmy
Detoxikačný telový gél, àla Palla, prodává Myalapalla, 45 €
Foto: Archiv firmy
Výživný telový balzam, àla Palla, prodává Myalapalla, 35 €
Foto: Archiv firmy
Pleťový peeling, àla Palla, prodává Myalapalla, 30 €

1er.cz

A nakonec to nejlepší, co se degustace týče. E-shop 1er.cz je plný ušlechtilých vín a destilátů z celého světa, na své si přijdou také milovníci champagne, je zde hned několik značek francouzského klenotu, které byste hledali pohromadě na jednom e-shopu velmi těžce. Pokud chcete udělat radost sobě i druhým, podívejte se na tematické balíčky nebo dárkové sady. A když byste si stále nevěděli s výběrem rady, je k dispozici online poradenství sommeliéra.
Prodej alkoholu je zakázán mladším osobám 18 let.
Foto: Archiv firmy
Bolgheri Rosso, Le Macchiole, prodává 1er, 625 Kč
Foto: Archiv firmy
Champagne Cuvée Brut Travel, Piper-Heidsieck, prodává 1er, 1 309 Kč
Foto: Archiv firmy
Riesling Smaragd Durnsteiner 2017, F. X. Pichler, prodává 1er, 990 Kč