Advertorial

Okamžitá proměna vlasů s ultra koncentrovanými Fusio-Dose

Ať už se svými vlasy a pokožkou hlavy řešíte cokoliv, jedinečná řada cílené péče Fusio-Dose od Kérastase nabízí rychlou a efektivní pomoc a dodá vlasům přesně to, co potřebují. Od intenzivní hydratace přes objem až po redukci nežádoucích žlutých podtónů. Vše, co byste o této průlomové profesionální péči měli vědět, se dozvíte právě tady a teď.
Foto: Kérastase
Boostery a ampule jsme se díky boomu korejské kosmetiky naučili používat v rámci každodenní péče o pleť, ale věděli jste, že stejný princip můžete uplatnit i u vlasů? Francouzská značka Kérastase už před deseti lety, tedy před masivní vlnou K-Beauty, představila řadu Fusio-Dose, inovativní cílenou péči reagující na konkrétní problémy, ať už jde o nedostatek objemu u jemných vlasů, korekci barvy, výživu kudrlin, nebo urychlení růstu. Kadeřníci pracující s produkty Kérastase mají v rukou silný, inovativní nástroj, jakým lze proměnit jakékoliv vlasy do naprostého ideálu. 

Co je Fusio-Dose?

Jde o profesionální ošetření vlasů dostupné pouze v salonu. Představte si laboratoř, přesně v to se díky unikátnímu konceptu proměňuje kadeřnický salon se skutečným mixologickým barem, v němž kadeřník připraví individuální péči vám na míru. Fusio-Dose jsou pomyslné „injekce“ vysoce koncentrované péče plné aktivních látek, které do hloubky vlasového vlákna dopraví během chvilky ingredience s okamžitě viditelným účinkem. Vedle vysoké efektivity je jejich předností také fakt, že je ocení i velmi zaneprázdnění zákazníci. Změnit výrazným způsobem kvalitu vlasů totiž Fusio-Dose dokáže za méně než pět minut!
Foto: Kérastase

Jaké jsou největší výhody ošetření s Fusio-Dose?

„Určitě ve velmi rychlé aplikaci a okamžitém účinku,“ říká kadeřnice Klára Šebelová z pražského The Salon Libor Šula. Hodí se pro všechny typy vlasů a ani ty jemné se nemusejí bát zatížení. Fusio-Dose jsou lehčí než klasické masky. Jakub Michelčík z bratislavského Jacob hair Atelier o Fusio-Dose mluví jako o unikátním systému. „Během své 17leté praxe jsem se nestřetl s regenerací, která by dokázala už po první aplikaci proniknout hluboko do struktury vlasu, do kortexu, jen Fusio-Dose,“ říká kadeřník. „Mám velmi rád jakoukoliv službu nebo produkt, který umíme v dnešním hektickém světě přizpůsobit na míru podle potřeb klienta. Za vteřinu umím namíchat hloubkově regenerační koktejl na až 30 druhů vlasů včetně jejich problémů, jako jsou například lámavé konce, lesk, suchost, nepoddajnost, rozčesávání, ochrana barvy atd.“

Pro koho se ošetření Fusio-Dose hodí?

Bez nadsázky pro všechny. Výhodou systému Fusio-Dose je, že finální kombinaci aktivních látek volí kadeřník na míru vašim vlasům. „Pokud nemáte trpělivost a nechcete čekat na efekt zdravých vlasů týdny až měsíce, ale chcete okamžitý výsledek, je Fusio-Dose právě pro vás,“ říká Jakub Michelčík.

Jak ošetření s Fusio-Dose probíhá?

Školený kadeřník pokaždé začíná diagnostikou vlasů. „Podle primárních potřeb volíme koncentrát, booster pak podle přání klienta a potřeb vlasů,“ popisuje Klára Šebelová. „Například pokud se vlasy lámou, vybere kadeřník Concentré Resistance, a pokud klientce přijdou suché, zvolí se Booster Nutrition s kaméliovým olejem.“ Vlasy se nejprve umyjí vhodnou šamponovou lázní a poté se na ně aplikuje Fusio-Dose, následně se opláchnou a upraví. 

Jak Fusio-Dose funguje?

Po diagnostice a umytí vlasů kadeřník zvolí kombinaci koncentrátu a boosteru a nastříká ji na vlasy. Během pěti minut vlasy dostanou přesně ty aktivní látky, které potřebují. Tím, že se jedná o ryze profesionální ošetření, které jinde než v salonu nedostanete, máte vždy záruku maximálních výsledků a správné kombinace ingrediencí pro aktuální stav vašich vlasů. 
Boostery na vlasy Fusio-Dose, KÉRASTASE

Mám jemné vlasy bez objemu, nezatíží mě Fusio-Dose

„Ne, nezatěžuje,“ zdůrazňuje Jakub Michelčík.

Jak často se Fusio-Dose používá?

Záleží na tom, jak často do salonu chodíte. „Moje klientky jsou Fusio-Dose posedlé,“ říká Jakub Michelčík. „Používám je při každé návštěvě, což bývá každé 4 týdny. Pokud jsou vlasy extrémně namáhané odbarvováním melíry, pravidelným žehlením nebo kulmou, doporučuji aplikaci jednou za tři týdny.“

Dá se Fusio-Dose kombinovat během jedné návštěvy i s dalšími službami?

Ano, Fusio-Dose se dá aplikovat i v den barvení, melírování a všech druhů balayage. „Pokud chodíte na regenerační ošetření, tak je zbytečné, protože Fusio-Dose úplně stačí,“ upozorňuje Klára Šebelová.

Je ošetření s Fusio-Dose stejné jako aplikace masky?

V žádném případě. Fusio-Dose umí nahradit profesionální masku, ale není to totéž. Molekuly přípravku Fusio-Dose jsou až 100krát menší než u tradičních přípravků pro péči o vlasy a jsou doplněny o účinné látky pro péči o pleť jako například niacinamid, ceramidy, kolagenové peptidy, glycerin, aminokyseliny, vitamin E, kyselina mléčná atd. 

Jaký je rozdíl mezi koncentráty a boostery?

Jednotlivé koncentráty řeší hlavní problémy s vlasy, booster pak ty sekundární, na které se chcete zaměřit, ať už to je lesk, výživa, regenerace atd. Kadeřník má na výběr až třicet různých kombinací, které mu umožňují ošetřit vlasy a dotáhnout k výsledku, který žádný jiný treatment nedovoluje. 

Kde ošetření Fusio-Dose provádějí?

Seznam českých salonů najdete na Salon-expert.cz/kerastase, slovenských na Salon-expert.sk/kerastase.