Advertorial

Madrid, poslední sluneční paprsky a ty nejkrásnější šperky

Ne náhodou se podzimní focení šperků Apart odehrálo v hlavním městě Španělska. Na tomto malebném místě plném barev a sluncem zalitých ulic totiž značka otevřela svoji první prodejnu. Jaké šperky vám letošní podzim nedají spát a stanou se favority na vašem wishlistu?
Foto: archiv Apart
Madrid je město, ve kterém se památky snoubí s moderními budovami obchodních center, ale také s parky, muzei, galeriemi a kouzelnými kavárnami. Jejich podmaňující atmosféra je ideální pro oddych od věčně tepajícího ruchu velkoměsta. A právě o tom vypráví focení šperků Apart. Je to příběh ženy, která se neobejde bez cestování a poznávání nových míst, ze kterých čerpá inspiraci. 
Foto: archiv Apart
Hlavní hrdinka kampaně a ambasadorka značky Kasia Szklarczyk se vám dokonale vryje pod kůži a provede vás veškerými podzimními trendy, které se týkají krásy. Na snímcích je tak možné vidět nejnovější šperkařské vzory, ale i detaily navazující na antické mince. Zlaté řetízky se snoubí se stříbrnými s různými tloušťkami zapletení a množstvím zdobných detailů, které dodávají překvapivý efekt. Tyto aspekty střídá jemná perleť z kolekce Perla Specjale a minimalistické kuličky. Podzimní vydání šperkařských trendů uzavírá černá barva z řady La Donna a barevné kompozice z nové kolekce Magic Crystals.
Těžké si vybrat, ještě těžší odolat. Tak který šperk vás bude zdobit tento podzim?