Advertorial

Když dva jsou jako jeden: Vůně budoucnosti

Když se dvě správně namíchané a různé vůně promění v jednu, mohou se společně stát ještě lepšími. Víte, jak jsme na to přišli? A co za ingredience by měly obsahovat? Představujeme vám dvě novinky, u kterých si parfémáři během poslechu tónů hudby dali za cíl harmonickou symbiózu. Výsledek už můžete posoudit sami.
Foto: Archiv Oriflame
Emoce. Vzpomínky. Místa a různá časová období v našem životě. Náš čich si je přesně dokáže vybavit podle vůní. A co láska? Jak by voněla jeho vůně ve spojení s tou pro ni? Právě na toto téma se zaměřili mistři parfémáři, kteří vytvořili dva různé parfémy pro muže a ženy. Když je spojíte, vnikne dohromady vůně třetí a nejopojnější. Tato až lehce návyková dvojice vám totiž bude stále připomínat vaši vzájemnou přitažlivost, váš vztah i právě výše zmíněné společné vzpomínky. Pojďme si je blíže představit.
Parfémované vody Lost in You od Oriflame jsou ukryté v minimalistických flakonech a zachycují intenzitu elektrické přitažlivosti. Unikátní design vyjadřuje spojení a vášeň. Právě flakony mají stejnou velikost, takže když se spojí, symbolizují tak rovnoprávnost obou partnerů a jednotu. A to nejlepší nakonec: při společném nošení se obě novinky spojí a vytvoří exkluzivní akord Heartbeat, díky kterému tvůrci slibují mnohem efektnější vůni plnou emocí. A navíc, pokud spolu sdílíte domácnost, flakony vůní budou vedle sebe v koupelně či kdekoliv v bytě vypadat fantasticky.

Pro ni

Foto: Archiv Oriflame
Parfémovaná voda Lost in You Her, prodává Oriflame CZ a Oriflame SK, 50 ml

Parfémovaná voda Lost in You Her, Oriflame, 50 ml

Za vůní pro ni stojí parfémář Nicolas Bonneville, který se nechal inspirovat popovými skladbami a živou barvitou energií hudebních festivalů. Ve vůni zachycuje dle svých slov energii blízkosti, jež by měla spustit sílu přitažlivosti a vášně. 
Vůni otevírají křehké květinové tóny s nádechem jiskřivého zázvoru. Elektrizující srdce patří svěžím plátkům pivoněk a sladké hrušce okořeněné růžovým pepřem, který symbolizuje jedinečné kouzlo vášně dvou zamilovaných. Ve smyslném doznění splývají hřejivé dřevité tóny s charismatickým akordem tonky a ambry.

Pro něj

Foto: Archiv Oriflame
Parfémovaná voda Lost in You Him, prodává Oriflame CZ a Oriflame SK, 50 ml

Parfémovaná voda Lost in You Him, Oriflame, 50 ml

Autorkou pánské verze je pak parfémářka Elise Benat. Při tvorbě se nechala unést rytmem a spojením dvou milenců a vytvořila tak mužnou vůni plnou kontrastů symbolizující energii a smyslnost, která spojuje dva lidi ztracené v objetí vášně.
Úvod této energické moderní parfémované vody patří návykovým tónům rebarbory a pikantního zázvoru. Srdce rozvíjí dominantní akord hřejivé tonky, jenž přechází do elegantního orientálního doznění kouřové ambry a mužného santalového dřeva.
 
A taková malá zajímavost na konec. Tento inovativní proces tvorby vůní inspirovaných hudbou je prvním projektem tohoto typu v historii Oriflame. Takže pokud váháte, po které sáhnout, nenechte se přesvědčovat, berte je obě.