Advertorial

Kde by nakupoval Ježíšek?

Štědrý den je tady, ještě než stačíte dopít poslední svařené víno. A proto byste neměli už čekat vůbec na nic a využít poslední dny k pořízení dárků, které neudělají jen wow efekt u stromečku, ale obdarovaní si je budou moci užít po celý rok. Vybíráme z toho nejlepšího a bez kompromisů.
Foto: Courtesy of Vermont

Vánoce jsou skvělá příležitost nejen k bilancování, ale také k oživení našich šatníků. Rozloučit se s tím, co už nám nedělá radost, a přivítat to, co nám ji naopak přinese. A při té příležitosti obdarovat i ty, kteří jsou našemu srdci nejbližší.
Jaké oblečení nebo doplňky ale vybírat, když má každý trochu jiný styl a vkus?
Zapátrali jsme proto v e-shopech s dostatečně širokou nabídkou různých značek, která by uspokojila i nejnáročnějšího obdarovaného. Vermont byl jasnou volbou. Právě tento brand na českém, slovenském a maďarském trhu zastupuje prémiové brandy Gant, Karl Lagerfeld, Peak Performance, Odd Molly, Brooks Brothers (kteří letos oslavili už dvousté druhé výročí), La Martina a nově také značku Diesel, kterou lze nakoupit už i online. Nabízí se říct, že s dárky tak máte vyhráno, ale máte i vybráno? Zdá se, že letošní nákupy se trochu protáhnou...

Oblečení

Doplňky