Advertorial

Jedinečná, nadčasová, pohodlná. Seznamte se s kolekcí Christmas Dinner

Oblečení, které je jako naše druhá kůže, kterou chceme nosit neustále a nikdy nesvléknout. To je odpověď značky Reserved na aktuální a důležitý trend „stay home“. Hlavní inspirací nové kolekce Christmas Dinner je módní župan, jenž se dá nosit od rozbřesku až do soumraku. 
Reserved přináší kolekci Christmas Dinner, která je ideální pro nadcházející rodinná slavnostní setkání. Inspirací byla jednak situace ve světě, která měla velký vliv na poslední trendy a náladu ve společnosti, ale také výzva vytvořit extrémně pohodlné kousky, které budou zároveň jedinečné, nadčasové a jednoduše perfektní na vánoční oslavy.
Foto: archiv Reserved
Christmas Dinner
Měkký a příjemný samet nebo nemačkavý satén dodávají po celý den pocit pohodlí a díky své lesklé struktuře se hodí také na Vánoce. Vycpávky na ramenou a náhrdelník, jemné a přirozené tóny barev, které uklidňují i pozvednou náladu, jsou doplněné černými a zlatými akcenty perfektně reprezentujícími oblíbený trend „home glam“. 
Foto: archiv Reserved
Christmas Dinner
Foto: archiv Reserved
Christmas Dinner
Foto: archiv Reserved
Christmas Dinner
Kousky této kolekce jsou odvážné i jednoduché, takže každý může slavit pohodlně podle sebe. Nechybí ani ženské střihy, ozdobné střapce nebo peří marabu či plisé a jemná krajka, které hravě promění každodenní outfit na večerní. Pojďme se na letošní vánoční večeři cítit skutečně výjimečně!
Kolekce oblečení a doplňků Reserved Christmas Dinner je k dispozici pouze online na www.reserved.com.