Advertorial

Jaký šperk darovat (sobě) na Vánoce? Vybíráme za vás

Vánoce. Sváteční atmosféra, vše nevyřčené se ještě vznáší ve vzduchu a každým momentem se takové přání může proměnit ve skutečnost. Pojďme si přát kromě zdraví i trochu materiálna. Pojďme si přát něco, na co když se kdykoliv podíváme, bude nám připomínat magickou atmosféru zimních svátků. Pojdme si přát šperky. Jaké si vybrat?
Kdykoliv se vyřkne slovo Vánoce, mnoho z nás si představí dárky, které bychom si přáli. Dárky, které si sobě nekoupíme, a i kdyby ano, v době svátků tu radost spíše dopřejeme někomu jinému. A s tím je konec. Letošní Vánoce nás šperkařská značka Apart vezme na cestu plnou barev a bezprostřední zábavy, která nebude určená nikomu jinému než vám, a to zcela sobecky. Na co se můžete těšit?
Foto: Archiv firmy
Letošní zimní kampaň dokonale zachycuje sváteční atmosféru doplněnou kouzelným vystoupením na ledě. Apart sází na fotografie plné fantastických barev, kostýmů a rekvizit, jako je například zimní palác z papíru či okouzlující záběry vojáků z klasického baletu. To vše je doprovázeno jedinečnou vánoční atmosférou, kterou si i vy můžete odnést krásně zabalenou domů a darovat ji pod stromečkem... sobě.
Foto: Archiv firmy
A jaký bude výběr? Smyslné záběry se mísí s pestrými barvami pohádkového vánočního večírku a stejně tak tomu bude i u jednotlivých šperků, které jsou samozřejmě základem této vánoční slávy. Ocení je jak znalci, tak i ti, kteří se s drahými kameny teprve seznamují. Patří mezi ně především jemné zlaté vzory s diamanty a kameny jako topaz, citrín, tanzanit z kolekce Colours či safír, který je vyhledávaný pro svou vzácnost.
Foto: Archiv firmy
Nesmíme zapomínat ani na stříbrné vzory. Zaměřit se při výběru můžete například na filigránový motiv stromu života, třpytivé šperky s bílými a barevnými zirkony z řady Magic Crystals nebo motivy lístků v moderní podobě z nové kolekce Secret Garden
Už víte, kterými šperky (sebe) obdarujete?