Advertorial

Jak kombinujete své šperky vy?

Kombinování šperků je záležitost, která ženy baví. Je to v podstatě hra, která nikdy neskončí, protože kdyby ano, neměly bychom každé ráno před odchodem co řešit. Naštěstí se toto pravděpodobně nestane, šperky Apart uvádějí novou kolekci, která je na vlastní kreativitě založená. Představme si Beads Collection.
Když má žena vypadat sebevědomě, dejte jí svobodu. A právě na to vsadila značka Apart, která vytvořila řadu šperků pro individualistky, které chtějí samostatně kombinovat své šperky, a tvořit tak příběh o sobě, svých vášních, přáních, emocích a okamžicích. Takové, které stojí za to si zapamatovat. O čem takové šperky jsou?
Foto: Archiv firmy Apart
Beads Collection nabízí hned několik set přívěsků, kterými lze libovolně zdobit základní náramky, náhrdelníky a náušnice. Takže vše je o vás. Největší pole pro kreativitu samozřejmě nabízejí náramky, ovšem ani s náušnicemi chybu neuděláte. Přívěsky ze stříbra nebo zlata, které jsou zdobeny diamanty, zirkony, krystaly či sklem murano, totiž dokonale vyniknou nejen na velké ploše, ale i na drobných špercích.
Foto: Archiv firmy Apart
Takže je to jasné. Z těchto různorodých elementů, které jsou propracovány do nejmenšího detailu, vytvoříte efektní šperky, které budou mít jen váš podpis. Anebo nejen váš. V kolekci je totiž také mnoho přívěsků, které budou úžasným dárkem při výjimečných příležitostech.
Značka Apart existuje od roku 1977 a ve špercích, které tvoří a navrhuje, můžete spatřit mnohaleté tradice, které se snoubí s aktuálním pohledem na trendy.
Foto: Archiv firmy Apart