Advertorial

Nejchytřejší pleťový kartáček na světě. Jaká je nová LUNA fofo?

Čištění pleti už nikdy nebude nudná rutina. Přichází budoucnost, o které se nám ani nesnilo.
Foto: Archiv FOREO
Většina lidí tráví čistěním pleti pouhých 20 vteřin. Když si vezmete míru znečištění ovzduší ve městě a množství produktů, které každý den na obličej nanášíme, opravdu to není moc. Vlastně to je dost málo. Ohlídat to jde dvěma způsoby. Buď si na umyvadlo postavíte stopky a budete pleti věnovat stejnou pozornost jako zubům, nebo zvolíte mnohem lepší, snadnější a účinnější řešení. Chytrý čistící kartáček, který ohlídá nejen čas, ale i způsob čistění. V tomto jde upgrade ikonických kartáčků od FOREO ještě mnohem dál. V čem nás nejžhavější novinka ze Švédska zaujala?
Nová generace čistících kartáčků umí nejen zbavit pleť veškerých nečistot, stejně jako její předchozí verze, ale rovnou pleť analyzuje a přizpůsobí program čistění přímo na míru pleti. Každá pokožka je jiná a tak potřebuje i jinak čistit. V tomto je LUNA fofo naprosto nepřekonatelná. Malé senzory na zadní straně kartáčku měří míru hydratace pleti na čtyřech místech obličeje a podle výsledků automaticky přizpůsobí sílu a intenzitu čistění. Jako jediná dokáže rozpoznat, jestli pokožka, kterou má čistit, je suchá, mastná, nebo smíšená. Zázrak? Ne, umělá inteligence ve službách vaší pleti. 

Pro koho je?

Sonické kartáčky fungují na každou pleť, bez ohledu na její typ nebo věk. Čistit potřebujeme všichni. Pokud se nespokojíte jen tak s něčím a hledáte účinnější a rychlejší metodu, jak mít zářivě čistou pleť, je tohle ta cesta. Výsledek uvidíte hned po prvním použití. Navíc tu je fakt, že se kartáček opravdu přizpůsobuje pleti, jejím potřebám a dává díky mobilní aplikaci zpětnou vazbu. Může být něco lepšího? Nemyslíme si.

Jak se používá?

Před prvním použitím si stáhněte aplikaci FOREO a podle instrukcí spárujte kartáček s telefonem. Proveďte rychlou analýzu pleti – pravá tvář, levá tvář, čelo, nos a za pár vteřin dostanete výsledek, jak na tom vaše pokožka je. Výsledek se automaticky zaznamená do paměti kartáčku a ten vytvoří individuální čistící program. Analýzu zopakujte každý týden, nebo když odjedete do jiného klimatu, kde má pleť zase jiné nároky než doma. Kartáček funguje i bez aplikace, nemusíte si pokaždé sebou brát do koupelny telefon a analyzovat pleť před čistěním. Jde to i bez toho. 

Jaké jsou výsledky?

Podrobili jsem kartáček LUNA fofo testování. Funguje s gelem, mlékem, pěnou i krémovým cleanserem. Všechny textury zvládá hravě. Ano, kartáček opravdu analyzuje aktuální stav pleti, výsledky se mění stejně jako intenzita čistícího programu. Po domácím chemickém peelingu byl na pleť výrazně jemnější. Po celém dni stráveném ve městě došel program k závěru, že pokožka potřebuje větší intenzitu. I čištění T-zóny se pokaždé nové analýze přizpůsobilo. Po pár dnech se pleť výrazně zlepšila. Póry jsou méně viditelné, rozdíly mezi suššími a mastnějšími partiemi obličeji menší a pokožka se rozzářila. Navíc i následná péče funguje lépe, krémy a séra se lépe vsakují a stačí jich menší množství. 

Proč je LUNA fofo lepší než ostatní?

Stejně jako každá pleť potřebuje jinou péči, protože žádný krém nefunguje stoprocentně pro všechny, tak i čistění se musí přizpůsobit potřebám pokožky, jejímu aktuálnímu stavu i tomu, jak a čím se líčíte. Něco jiného funguje na citlivou pleť, kterou celý den chránil lehký krém na vodní bázi, něco jiného na mastnou, kterou během dne několikrát zmatnil pudr a něco úplně jiného na suchou s plně krycím make-upem.
Vedle správné volby odličovacího a čistícího produktu (pozor, nezaměňovat! Večer potřebujete oba) hraje zásadní roli i technika čištění. V tomto čistící kartáčky odvádějí mnohem lepší práci. Díky povrchu z jemného silikonu je 35krát hygieničtější než běžné kartáčky s nylonovými štětičkami, snadno se udržuje čistý a nepoškrábe pleť. 
FOREO LUNA fofo najdete v parfumeriích Douglas a na foreo.com