Advertorial

Dny snů? Ideálně na pláži!

Mixování výrazných barev se zemitými odstíny, kombinace moderních střihů a tradičního řemeslného zpracování. To vše tvoří základ smyslných prázdninových outfitů, které vám budou dělat společnost nejen během dovolené u moře. Kolekce MOHITO Dreamy Days je takových skvostů plná...
Oranžová je žhnoucí, energická a především trendy barva této sezony. V rámci kolekce Dreamy Days zdobí vypasované šaty s odhalenými rameny, ale i mušelínové šaty se zavazováním v pase. 
Foto: Courtesy of MOHITO
Foto: Courtesy of MOHITO
Foto: Courtesy of MOHITO
Líbí se vám retro háčkovaný vzhled? Tím nadchnou šaty s výstřihem, které vypadají jako ručně vyrobené. To ale není jediná silueta ve stylu boho, kterou návrháři pro účely kolekce vytvořili. K mání jsou také sukně a top, ideální kousky na plážovou party. 
Tip: Set je opatřen rozvernými třásněmi, které vypadají skvěle jak ve vánku, tak i při tanci. 
Foto: Courtesy of MOHITO
Foto: Courtesy of MOHITO
Foto: Courtesy of MOHITO
Abyste byli na letní šik dny (a večery) stoprocentně připraveni, nezapomeňte na ty správné doplňky. V nejnovější kolekci návrháři vsadili na přirozenost a střídmost, kterou ztělesňují háčkovaná taška v zemitém odstínu a hnědé žabky na podpatku. Zlaté šperky jsou pak pro zvýraznění opálené kůže jsou jako dělané.
Prohlédněte si nejnovější kolekci MOHITO Dreamy Days a užijte si svoji dovolenou snů.