Advertorial

Dnes nevaříme aneb kdo přijde na večeři?

Není nic krásnějšího, než obědvat či večeřet s těmi, se kterými se máme rádi. S těmi, s nimiž se nasmějeme, zavzpomínáme, i s těmi, se kterými dlouhé hovory skončí s ranním svítáním. V době koronaviru nám nouzový stav nedovoluje potkávat se v restauracích, ovšem oblíbené jídlo stále jíst a sdílet s nejbližšími můžeme. Vlastně akorát stačí zavolat do Kampa Group. Jejich služba Home delivery totiž umí uspokojit i ty nejmlsnější z nás. Věřte nám.
Foto: Kampa Group
Co víc si přát, než náročný den po práci zakončit skleničkou dobrého vína a ještě lepší večeří. Ovšem to nyní znamená, že si to výborné jídlo budete muset sami uvařit. Ale my pro vás máme dobrou zprávu. Kampa Group pro vás nachystala tak dokonalé menu, které si buď odnesete sami domů během procházky po Malé Straně anebo vám jej doručí osobně servírky, kuchaři anebo manažeři restaurace přímo až k vaším dveřím. Královská večeře je tak zajištěna a vy budete rodinou anebo minimálně partnerem glorifikováni. Ale pojďme si říct, kdo stojí za tímto projektem a proč by vás měl minimálně zajímat.
Jak vznikla Kampa Group? Poněkud poeticky, by se dalo říci. Když se však dobrý úmysl skloubí s dobrým podnikatelem, máte fungující kolos, jenž lidi bude bavit natolik, že se po desítky let rádi budou vracet. V 90. letech okouzlila atmosféra Prahy bývalého člena královského vojenského námořnictva a zástupce ředitele řetězce rakouských kasín. „Bylo to překrásné město se spoustou nevyužitých příležitostí. Nešlo to tu nechat jen tak,“ komentuje Nils Jebens své rozhodnutí opustit předchozí kariéru a otevřít svou první úspěšnou restauraci s názvem Kampa Park. Ta stále rostla a etablovala se tak na úspěšný podnik, jenž jeho klienti milují dodnes, a tak byla jen otázka času, jakého si najdou šéfkuchaře. 
Tygří krevety s česnekovo zázvorovým beurre blanc. Pomalu pečené telecí osso buco s citronovou šťávou a gremolatou. Anebo takový dezert v podobě pěny z hořké čokolády s maracujovým coulis. To je jen zlomek z toho, co nyní Kampa Group nabízí k odběru, ale i k doručení. Takže tentokrát se nemusíte ubytovat v kuchyni a vařit, když se vám zrovna nechce. Naopak si necháte uvařit od těch, kteří vám zaručí kvalitu surovin, obzvlášť, když je zde šéfkuchařem Marek Raditsch. A jak sám říká, „Kulinářské umění stojí na dvou základních stavebních kamenech. Kvalitních surovinách a správné inspiraci. Vždy jsem miloval objevování nových jídel a proměňování čerstvých surovin v hotové pokrmy. Naše hosty se proto snažím rozmazlovat, jak jen to jde.“ Takže, kdo dnes přijde na večeři? Vy už obavu o to, aby hostům chutnalo, mít nemusíte. V Kampa Group to totiž už dávno vyřešili za vás.