Advertorial

Charitativní adventní trh v novém kabátě

Hotel The Mozart Prague a charitativní organizace Act for Others spojí své síly a během prvního adventního víkendu roku 2021 představí návštěvníkům i obyvatelům Prahy Charitativní adventní trh. Akce jako obvykle zahájí vánoční období, letos v kouzelném a historickém prostředí hotelu The Mozart, jehož srdce tvoří unikátní Pachtův palác.
Foto: BB MEDIA CONSULTING, s. r. o.
Hotel The Mozart Prague
Stejně jako během předchozích ročníků nabídne Charitativní adventní trh výběr špičkových výrobků, hosté si budou moci pochutnat na tradičním svařeném víně a skvělém občerstvení. Pro zpříjemnění svátečního období připravili organizátoři také hudebně zábavný program. 
Novinkou letošního Charitativního adventního trhu je nové místo konání v hotelu The Mozart na druhém břehu Vltavy. Stejně jako v předchozích letech bude celkový výtěžek ze vstupného věnován na charitativní účely pro Sdružení Neratov

Act for Others 

Podpora významných projektů umožňujících integraci osob se zdravotním postižením v Neratově je jedním z hlavních cílů Act for Others. Nadace se sídlem v Praze, kterou založila Melanie von Schilling a vede ji s dalšími čtyřmi členy správní rady, získává peníze pro lidi v nouzi tím, že vytváří inspirativní a atraktivní eventy. A jedním z nich je právě Charitativní adventní trh, který je již považován za pražskou vánoční tradici a vždy se odehrává na unikátních místech v samotném centru Prahy. 
Foto: BB MEDIA CONSULTING, s. r. o.
Hotel The Mozart Prague
Foto: BB MEDIA CONSULTING, s. r. o.
Hotel The Mozart Prague