Sustainability

Veganuary beauty: Osm veganských produktů, které zlepšují pleť a šetří planetu

Kromě toho, že obsahují čistě rostlinné a vegan-friendly ingredience, dají se doplňovat, takže jejich pravidelným používáním nejen pracujete na stále lepší pokožce od hlavy po paty, ale aktivně přispějete k eliminaci zbytečného odpadu. Vybrali jsme produkty na tvář, tělo, make-up a vůni, které se skvěle hodí na první měsíc nového roku. 
Stává se stále běžnější normou, že si kosmetické produkty, tedy ty, které si skutečně oblíbíte pro jejich účinky, nebo vůni, přicházejí na trh v doplnitelném balení. Ať už jde o vůně, krémy na ruce, make-up, nebo cokoliv na tvář, u druhého (a všech dalších) nákupů máte možnost radikálně snižovat vlastní uhlíkovou stopu a množství plastů, skla, papírů a barev, které po sobě zanecháváte.
Refilly, nebo chcete-li náhradní náplně, aktivně řeší ekologickou krizi v mnoho ohledech. Navíc v případě kosmetiky s aktivními látkami dost ulevíte své pleti tím, že nebudete neustále střídat produkty a vystavovat se potenciálnímu podráždění. A protože leden je nejen suchý, tedy bez alkoholu, ale také měsícem veganství, zaměřte svou pozornost právě na vegan-friendly výrobky.