Vogue Daily

Milí příznivci Vogue,

takovou sezonu asi nikdo z nás nečekal.
Nikoho nenapadlo, že zažijeme to, čím všichni právě procházíme. Že se po 30 letech zavřou hranice a my nebudeme moci cestovat. Že zpomalení, po kterém jsme všichni v poslední době tak žádostivě volali, dostane reálný a velmi nečekaný rozměr. Že udržitelnost, úcta a zodpovědnost se stanou hodnotami nejen ve vztahu k životnímu prostředí, ale především k osudu a zdraví nás všech. Je zřejmé, že stojíme nejen na prahu nové dekády, ale že každý den bude novou zkouškou naší trpělivosti, pokory a hlavně zdravého rozumu.
Foto: Branislav Simoncik
Prosím, buďte zodpovědní nejen k sobě samým, ale i ke svému okolí. To, že se cítíte dobře a jste v dobré kondici, ještě neznamená, že nemůžete být nebezpeční pro své blízké. Možná vám některá opatření mohou připadat zbytečná, ale pokuste se vystoupit ze svých komfortních zón a přijmout následující dny se vším, co přinesou. Zkusme v omezeních nacházet příležitosti.
Zavolejte nebo napište lidem, na kterých vám záleží. Dočtěte knihy nahromaděné na nočním stolku nebo si pusťte film, na který jindy nemáte čas. Anebo si projděte minulá čísla Vogue a sbírejte podněty.
I v těchto nelehkých dobách chceme být s vámi. Nebudeme vám přinášet zpravodajství, ale pokusíme se dělat to, co Vogue dělá už 127 let – vnášet do vašich nadcházejících dní krásu a naději. Nezapomeňte, že nikdo, ani nejzákeřnější vir, vám nikdy nevezme sny. A Vogue vždy byla a je především o snech.
My všichni ve Vogue CS na vás myslíme a pevně věříme, že nastalou situaci zvládáte dobře. Snažíme se o to i my.
Pokud ještě nemáte dubnové vydání, můžete si ho z domova objednat na našich webových stránkách přímo k vašim dveřím po celé České a Slovenské republice za stejnou cenu jako v obchodě, aniž byste museli platit poštovné, nebo přes Rohlík.cz. My mezitím naplno pracujeme na těch příštích.
Opatrujte se,
Michaela Seewald a tým Vogue CS