Novinky

Skrytá tvář Naomi Watts

Módní dům Fendi představuje nové video s herečkou Naomi Watts v hlavní roli, která nám ve svém newyorském bytě odkývá hned několik tajemství.
Video s názvem „Divoká nezkrotná Naomi“ je jakýmsi nahlédnutím do soukromí slavné herečky v průběhu dne v jejím newyorském apartmá. Ukazuje nám skrytou a překvapivou tvář, když se ponoří do svého světa a zjistí, jak příjemné je zbavit se stresu a úzkosti v katarzi pohybu, kterým odhaluje svou vnitřní, divočejší a nepoznanou stránku. 
Instrumentální hudba odráží počáteční nervozitu a dává prostor elektro-popové skladbě „Beggin“ od kanadského dua Humans. Video si klade za cíl naučit každého mít se rád, zaměřuje se samozřejmě i na hodnoty Fendi, kterými jsou tvořivost, umělecká řemeslnost a umělecký duch, a v neposlední řadě oslavuje poselství kabelky Fendi Peekaboo o hledání skryté krásy.
„Miluji její barvy! A má klasický tvar, který je velmi funkční jak při cestování, tak při běžném nošení. Prostě to funguje,“ říká o Peekaboo Naomi Watts ve videu, které vychází u příležitosti otevření nového butiku Fendi Queen‘s Club v australském Sydney.
Kabelka Peekaboo ISeeU, která byla poprvé představena v rámci kolekce podzim/zima 2020/2021, má harmonikový tvar, otevírá se do hlubokého „úsměvu“ a nabízí nespočet vyměnitelných vnitřních kapes z hladké kůže či vzácných kůží, které je možné personalizovat iniciálami.
Režie: Sophia Li
Výkonná producentka a talentová ředitelka: Rikki Keene
Módní editorka: Melissa Levy
Ředitelka fotografie: Isabella Tan
Světla a fotografie: Andy Harrington
Vlasy: Ryan Trygstad
Make-up: Mary Wiles
Scénografie: Kyle Hagemeier
Choreografka pohybu: Elena Vazintaris
Produkce: Antonia Tedroff
Projektová manažerka: Mollie Dixon
Editor: Nicholas Blatt
Hudba: „Beggin (Gang Signs Remix)” od Humans