Novinky

Weekend list Teri Hodanové: V posteli

Dá se vůbec v dnešní době soustředit na jednu věc? Teri Hodanová doufá, že ano. Každý víkend proto přináší tipy, které by určitě neměly uniknout vaší pozornosti. I kdyby jen z části, i kdyby jen na chvilku. Další dávka inspirace je tu.
Poslední hodinu se (marně) snažím vymyslet, co tak doporučit na víkend, když mám sama v plánu zůstat jen v posteli a pomalu začít s hibernací. A s tím pokračovat, dokud z ní nebude vylézt nutné. Proč by ale vlastně weekend list nemohl být doporučením, jak si víkend skvěle užít i z postele? 
Čtěte:
 Milan Kundera – Směšné lásky 
Přemýšlet nad jinými knížkami než těmi, které mám mít k maturitní četbě nebo přijímacím zkouškám, je momentálně tak trochu nemožné. I když mé dnešní doporučení většina z vás nejspíše četla, patří tato kniha mezi mé oblíbené a doporučuji i proto, protože by si jí každý měl přečíst minimálně jednou. Navíc je perfektní společnicí, která vás nepřestane bavit a vydržíte u ní i celý den. 
Nejvíc mě na knihách od Kundery baví špetka filosofie, kterou do nich tak rád přimíchává. Vtipné příběhy obohacuje o řádky, nad kterými se nejde nepozastavit a vrtat hlavou vám budou ještě pár dní, aniž byste o tom třeba věděli.
Poslouchejte: 
I když je po shlédnutí filmu Bohemian Rhapsody vážně náročné neposlouchat něco jiného, než Queen (a pokud jste film ještě neviděli, tak bych pro něj snad opustila i ty vyhřáté peřiny), Katarzia a její nové album je vším, co jsem si tento podzim mohla přát. Dokonalé hrátky se slovy, které doplňují neobvyklé hudební podkresy. Mými oblíbenkyněmi jsou písně Lepidlo a Bábiky sa vraždia.
Sledujte:
Jubilee
Občas nemám náladu koukat na dvouhodinový film a seriál se pak stává nebezpečným svůdcem, který dokáže "sežrat" rovnou celý den. Neříkejte mi, že vy vydržíte striktně jen u jednoho dílu!
Jestli něco opravdu miluji, tak je to poznávání lidí a zjišťování jak funguje jejich mysl. Ať už v reálu, nebo virtuálně. Zatím jsem nepřišla na to, jestli je to příjemné obohacení vědomostí, nebo jen ztráta času, ale jednoznačně tím ten čas trávím ráda. 
Jubilee je můj oblíbený YouTube kanál, na kterém najdete debaty mezi dvěma lidmi nebo skupinami lidí s odlišnými názory na jedno dané téma. 
Navštivte:
Má ultimátní hudební láska = JMSN
Pokud ho neznáte, připravte své srdce na to, že nejspíš pukne. Výběr správných slov neexistuje, jednoduše si stáhněte všechna jeho alba.  Já mám nejradši It is nebo BLUE. A kupte si lístky na jeho dnešní koncert! Litovat nebudete (i když kvůli tomu budete muset opustit postel).