Novinky

Weekend list Teri Hodanové: Co číst a poslouchat v říjnu

Dá se vůbec v dnešní době soustředit na jednu věc? Teri Hodanová doufá, že ano. Každý víkend proto přináší tipy, které by určitě neměly uniknout vaší pozornosti. I kdyby jen z části, i kdyby jen na chvilku.

Čtěte:

A co řeknete teď, doktore? – Miroslav Orel
K
nížky jsou podle mě nejpříjemnější formou vzdělávání se a psychologie je mým oblíbeným tématem, jelikož za chováním lidí neustále (a ráda), hledám důvod a příčinu. Kniha A co řeknete teď, doktore? je mým novým objevem. Vykoukla na mě mezi mnohem hezčími, titulem zajímavějšími knížkami, zastrčená v obřím regálu knihkupectví Luxor. Pokud je ale téma psychologie něco, co vás zajímá, ať už jen okrajově, měli byste panu Orlovi dát šanci. V knize totiž skvěle pomocí příběhů a následně podrobného vysvětlení, předává své znalosti o pár vybraných duševních poruchách, pojmu nevědomí, nebo třeba hypnóze.
Foto: Archiv nakladatelství Portál

Poslouchejte:

WWW – Krevní oběh
S
kupina WWW vydala na začátku září nové album Neutopíš se dvakrát v téže řece a já půlku cesty z Berlína přemlouvala Jakuba, ať mi Krevní oběh, nebo 370 kruhů pustí "Ještě jednou!"

Navštivte:

How To Dress Well
Američan Tom Krell je singer, songwriter a producent, známý také pod pseudonymem How To Dress Well. Jeho poslední klip na YouTube má momentálně necelých 6 000 views, i tak ale jednoznačně patří mezi interprety, kteří budou medem pro váš sluch a duši. Nenechte si ho ujít už toto pondělí v Café v Lese!