Novinky

Weekend list podle Teri: promeškaná šance vymyslet předsevzetí

"On už je konec ledna? Nestihla jsem si ani vymyslet předsevzetí a rovnou jsem propásla šanci stěžovat si na to, že mi nevydrželo, sakra!" píše Teri Hodanová a opět přináší tipy, které by určitě neměly uniknout vaší pozornosti.

Čtěte: 

Self Knowledge — The School of Life 

Při balení na dovolenou jsem si povolila pouze dvě knihy. Zbytek jsem si nahrála do čtečky a oslavně pochválila sama sebe, že si místo pěti kil v knihách mohu zabalit klidně čtyři opalovací krémy. 
Realita však byla taková, že jsem si nakonec nezabalila ani jeden a čtečka se mi rozbila hned po příletu. A já měla jen ty dvě knihy. Nezní vám to jako námět hororu na Netflixu pro mileniály?
Self Knowledge je kniha, která přesahuje něco málo přes 100 stran. Přečtenou ji sice máte během chvilky, ale vystačíte si s ní minimálně na několik dní. Jak? Skrývá v sobě tolik krásných a naučných slov, že ji nebudete chtít pustit z rukou. 

Poslouchejte: 

James Blake - Assume Form

Navštivte:

WELCOME TO HARD TIMES - DOX 

Škoda, že už nejsou Vánoce. Nebo spíše díkybohu, že už skončily, ale škoda, že jsem vám nemohla doporučit naprosto geniální dárek - předplatné do DOXu. 
Do 4. února v něm probíhá výstava WELCOME TO HARD TIMES, věnující se apatii u moderního člověka. 

Jezte:

MyRaw Café 

Neznám nikoho, kdo by u kafe zvládl na posezení dva dorty a větrník k tomu. Mně to bohužel nedělá problém. 
K tomu mám ještě pekelný sweet tooth a můj celoživotní sen je celý den "prosnídat".
Díkybohu existují i zdravé a naprosto skvělé dorty z MyRaw Café. Pokud jste stále ještě oddaní svému předsevzetí a dodržujete zdravý životní styl, nebo jen milujete zákusky jako já, neváhejte a vyrazte ochutnat!