Novinky

Nejlepší narozeninové looky královny večírků Kate Moss

Existuje vůbec někdo, kdo by nechtěl pařit s nebo jako Kate Moss? Supermodelka je koneckonců večírky táhnoucími se do brzkých ranních hodin stejně proslulá jako nesčetnými kampaněmi a obálkami časopisů. Zvlášť ty narozeninové jsou v módním světě legendární. A pokud jde o party outfit, nikdo to neumí lépe. 
Modelčiny pětadvacáté narozeniny jsou pravděpodobně nejikoničtější už kvůli tomu, že se na nich mohlo fotit, její pravidlo zakazující pořizovat jakékoliv snímky je dnes už všeobecně známé. Když však pro ni v roce 1999 uspořádala party Donatella Versace, ještě tomu tak nebylo. Na fotce po boku Liv Tyler, Catherine Zeta-Jones a Christiny Ricci sfoukává svíčky a prskavky na dortu ve tvaru diamantu oblečená v šatech bez ramínek ozdobených krajkou a s vysoce posazeným zaplétaným culíkem.
Večírek k 21. narozeninám uspořádal Kate Moss její tehdejší přítel Johnny Depp v proslulém klubu The Notorious v LA. Fotky z této akce jsou vzácné, ale o hedonistické povídky není nouze. Víme jistě, že jí John Galliano daroval bílé šaty ušité speciálně pro tuto příležitost. „Cestovaly se mnou celá léta,“ prozradila modelka britské Vogue. „Jsou to ty nejdokonalejší šaty.“ (V roce 1997 je půjčila Sadie Frost na svatbu s Judem Lawem.)
Počátkem roku 2000 se styl Kate Moss začal vyvíjet, z dívky vyznávající grunge styl přešla na minimalismus až k high-end vintage kouskům, které dost často nosila i na červený koberec. Přesně to udělala během oslavy svých 30. narozenin v roce 2004, kdy oblékla flitrované šaty, které měla na premiéře filmu Muž se zlatou zbraní (The Man with the Golden Gun) v roce 1974 herečka Britt Ekland. Na večírek ve stylu Krásní a prokletí podle knihy Francise Scotta Fitzgeralda si nemohla vybrat lépe. Oslava se táhla až do brzkých ranních hodin v hotelu Claridge's. 
Foto: Splash News
Kate Moss v roce 2008
V roce 2007 už měla Kate Moss styl definitivně ovlivněný rock'n'rollem. Třiatřicáté narozeniny oslavila s tehdejším přítelem Petem Dohertym v bílých šatech a krémovém kožichu, o rok později strávila svůj velký den v klubu Punk v londýnské čtvrti Soho oděná do šatů Chanel se zlatou hvězdou přes oko a nebeskými vlasy.
Čtyřicáté narozeniny slavila ve velkém stylu. Ve stejném roce totiž nafotila první obálku pro Playboy. Úspěch údajně zapíjela přes 100 hodin se svými nejbližšími přáteli. Vše začalo obědem v restauraci 34 Mayfair v Londýně, kam dorazila s tehdejším manželem Jamiem Hincem. Na sobě měla svůj oblíbený leopardí kožich a malé černé.
Foto: Getty Images
Jamie Hince a Kate Moss, 2014
Ať už je to středověkem inspirovaná party při příležitosti 35. narozenin, která podle všeho trvala čtyři dny, psychedelická oslava 40. narozenin v Cotswolds, kde každý účastník dostal jako suvenýr tetování ve tvaru srdce, nebo večírek ve stylu Davida Bowieho, pravdou zůstává, že nejlepší party jsou ty, které nikdo nemohl zvěčnit na fotkách.