Novinky

BOSS a jeho nová interpretace power suit

V podzimní kolekci sahá značka BOSS hlouběji do významu motta Be your own BOSS a rozbíjí zaběhlou představu o power dressing svou bohatou sportovní historií.
Kolekce čerpá z ikonických archivních kousků a přetváří je pro novou generaci. Během milánského fashion weeku ji naživo vidělo přes tisíc hostů, mezi nimiž usedli i ambasadoři značky Lee Minho, Laura Harrier, Bella Thorne, Ross Butler a Patrick Schwarzenberger. Po live streamu na několika platformách ve 13 zemích si sledující mohli okamžitě zakoupit produkty on-line. Přehlídku otevřela supermodelka Naomi Campbell. 
Foto: Courtesy of Boss
Foto: Courtesy of Boss
Foto: Courtesy of Boss
Hlavní inspirací je motorkářský svět, obleky z kolekcí 90. let a především myšlenka soft power, která se promítá do všech pohodlných looků vyzařujících individualitu, svobodu a osobitost. 
Foto: Courtesy of Boss
Znalost krejčoviny dovoluje značce hrát si se siluetami, materiály a proporcemi. Klasické kusy šatníku, které po desetiletí vyzařují moc a sílu, jsou v kolekci BOSS přetvořené pomocí fluidních siluet a lehkých látek, ať už se jedná o plátěné obleky nebo kožené motorkářské kalhoty. BOSS tak dokazuje, že oblečení nemusí být strohé a zkostnatělé.
Foto: Courtesy of Boss
Oblékněte se jako BOSS, ať už to pro vás znamená cokoli. Idea moci má mnoho vrstev a síla vychází z jemnosti.