Novinky

Lila Moss novou tváří Marc Jacobs Beauty

Mladičká modelka jde ve šlépějích své slavné matky. 
"Miluju jeho make up! Hlavně bronzery," prozradila šestnáctiletá kráska. "Líčení vám může dodat sebevědomí a člověk se pak cítí víc sám sebou. Před lety mi máma dala parfém Daisy od Marca Jacobse a od té doby jsem se do něj zamilovala." 
Kampaň nafotil legendární David Sims, vlasy styloval Guido Palau, o nehty se postarala Jin Soon Choi a make up nedělal nikdo jiný, než Diane Kendal. Ta vytvořila look pomocí nové linky Fineliner v odstínu Grape (Vine).
"Když jsem Lilu Grace poprvé potkal v roce 2008, byl jsem na dovolené na Ibize a na jeden den zajel na Formenteru, abych navštívil její matku, Kate Moss a další přátele," prozradil Jacobs ve svém instagramovém příspěvku. "Bylo jí teprve šest let, ale její silná povaha, charakter a krása byly už tehdy vidět na první pohled. Pak jsme se viděli v roce 2011 na svatbě Kate a vypadala ještě líp. V červenci minulého roku jsem Lilu viděl, když ji Kate přivedla na focení pro Marc Jacobs Beauty s Davidem Simsem. Bylo neskutečné mít Lilu v ateliéru s Kate a hned se mi vybavily vzpomínky na to, jak jsem tehdy osmnáctiletou Kate poprvé potkal v backstage značky Perry Ellis, která byla inspirovaná grunge devadesátých let."