Novinky

Definitivní návod na business woman look

Přímo z London Fashion Weeku. Od té nejpovolanější. 
Když se Ex Posh-Spice rozhodla přesunout svou velkolepou show z New Yorku do Londýna, všichni byli pochopitelně plní očekávání. Kdo bude dělat make up? A co vlasy? Budou looky vůbec inspirativní? Odpověď je jasná. Stejně jako v backstage, ani v reálném životě není čas ztrácet čas, protože čas jsou peníze. Obzvlášť, když jste úspěšná podnikatelka jako Victorie Beckham.
Přístup k líčení tohle kritérium reflektoval na celé čáře a dalo by se říct, že představuje perfektní návod na to, jak dotáhnout smart business woman look k dokonalosti. Pleť modelek působila, jako kdyby se právě vrátily z týdenního detoxikačního pobytu v tureckém Bodrumu. V ideálním světě by tomu tak bylo, ale realita je bohužel někde jinde. Každá z modelek podstoupila ošetření futuristickým přístrojem Foreo UFO Mini Smart, jež využívá kombinaci světelné terapie se sonickými pulzacemi, čímž usnadňuje vstřebávání účinných látek z korejských sheet masek do pleti. Spa terapie během 90 vteřin!
"Je to jednoduchý business look, jako vždy," nechala se slyšet dvorní make up artistka a ikona Pat McGrath. Nahou pleť, ošetřenou futuristickou sheet maskou, McGrath rozjasnila svým kultovním rozjasňovačem SkinFetish. Přirozenou barvu rtů sjednotila novým balzámem Lip Fetish v nude béžovém odstínu Blow Up. Ze své paletky očních stínů Mothership V použila jemný bronzový odstín, kterým dodala očím požadovanou hloubku, aniž by finální look působil příliš dramaticky. Řasenku úplně vynechala.
Kadeřnický mág Guido Palau ponechal účesy v duchu, kdy je luxusní vize krásy prezentována velmi minimalisticky. Použil sprej na objem Redken Guts 10 a vlasy pročesal. Finální podobu dodal pramenům pomocí vlasového oleje Redken Diamond a lesku ve spreji Shine Flash.