Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Vogue Daily

Objekty zájmu: Letní sluneční terapie

Natálie Debnárová27. 8. 2023
Když udeří vedra, je jen málo možností, jak si je užít. Určitě můžete trávit den v klimatizovaných prostorách a čekat na setmění, anebo si vzít volno a vyrazit k vodě. Bé je správně! Ať už budete na prodloužený víkend u moře, nebo u bazénu, vždy je důležité mít s sebou ty nejspolehlivější společníky. Ty lidské si obstarejte sami, zbytek zařídíme my.
L’OR MARACUJA COFFEE SPRITZ: Oslavte konec prázdnin koktejlem, který se stal hitem letošního léta. Vyzkoušejte neodolatelné spojení marakujového likéru, prosecca a sody, které do jedinečného celku doplní espresso prémiové kávy L’OR. Sklenici na víno naplňte ledem, přidejte 10 cl prosecca, 2 cl likéru Chinola, 5 cl sody a jemně zamíchejte. Do připravené sklenice nalijte pomalu přes led espresso L’OR, dozdobte mátou. Na zdraví! L’OR, prodává L'OR.  #voguepromotion
1 / 8
L’OR MARACUJA COFFEE SPRITZ: Oslavte konec prázdnin koktejlem, který se stal hitem letošního léta. Vyzkoušejte neodolatelné spojení marakujového likéru, prosecca a sody, které do jedinečného celku doplní espresso prémiové kávy L’OR. Sklenici na víno naplňte ledem, přidejte 10 cl prosecca, 2 cl likéru Chinola, 5 cl sody a jemně zamíchejte. Do připravené sklenice nalijte pomalu přes led espresso L’OR, dozdobte mátou. Na zdraví! L’OR, prodává L'OR.
#voguepromotion
Foto: Archiv firmy