Vogue Daily

Sennu z League of Legends nyní obléká Louis Vuitton

Nicolas Ghesquière, kreativní ředitel dámských kolekcí tradičního módního domu, navrhl bojový outfit pro další z postav legendární fantasy hry a rozšířil i kolekci skutečných produktů, která z League of Legends vychází.
Foto: Archiv Louis Vuitton
Senna z League of Legends v novém kostýmu značky Louis Vuitton
Přiznávám se, League of Legends jsem nikdy nehrál. Zato jsem jako dítě hrál Tekken, a tak naprosto chápu, jak důležitý je správně zvolený kostým. Kdyby tenkrát Nina Williams nebo Ling Xiaoyu bojovaly v něčem, co by alespoň vzdáleně připomínalo kreace, jaké Tim Blanks hodnotil v Nápadech světové módy, umřel bych nadšením.
Postava Senny z League of Legends má nový outfit, který jako by vypadl ze stran Vogue. Navrhnul ho Nicolas Ghesquière z Louis Vuitton. Aký zlatý, řekli by Slováci. Bílý saténový, krátce střižený bomber se zlatými zipy. Černé kožené šortky se zlatým lemováním. Dlouhá šála se zlatým vzorem a vysoké kozačky se zlatou podrážkou evokující nezaměnitelný design tenisek Archlight. K tomu zlaté náramky, zlaté náušnice a sluneční brýle tvaru svářečských brýlí, taktéž se zlatými prvky. Třešinka na dortu? Zlatý lak na nehtech.
Foto: Archiv Louis Vuitton
Nicolas Ghesquière, kreativní ředitel dámských kolekcí Louis Vuitton, se Sennou
Jde o pokračování spolupráce mezi tradičním domem Louis Vuitton a společností Riot Games. Kolekci, která z ní vzešla, jste už vidět mohli. Nyní se rozrůstá o nové kousky odkazující přímo k Senně, ale aktualizované podoby se dostalo i některým ze stávajících produktů.
Kdo by to byl řekl, že se dočkáme například ikonických kabelek Speedy a Neverfull anebo bot Star Trail v podobě, která částečně vychází z estetiky fantasy hry?
K objednání třeba přes web módního domu.