Vogue Daily

Místo, kde si můžete koupit česko-slovenské léto

Koho z českých a slovenských tvůrců sledovat a kupovat? Nenechte si ujít jedinečný pop-up Má vlast EDIT, jehož druhý ročník proběhne od 12. do 14. srpna v pražských Holešovicích.
Foto: Alexander Bel
Letos se vedle známých jmen jako Klára Nademlýnská, Zoltán Tóth, Ivana Mentlová, NANICHE nebo Jan Černý představí značky Ademi nebo Luciela Taschen, seznámit se můžete i s novou českou skincare Artiffine, svíčkami So.slow či organickým ložním prádlem Givili. Na místě bude exkluzivně v prodeji i speciální set všech osmi obálek zářijové Vogue CS.
Pořadatelky akce Ivona Petružálková, Magda Žůrková a Natalie Kotrlová záměrně propojily pop-up showroom s holešovickým kreativním prostorem DEPO, jehož hlavním posláním je inspirovat a prezentovat to nejlepší ze soudobé scény interiérového designu.
Event je přístupný všem, bez jakýchkoliv VIP vstupů či večírků a pořadatelky se tak aktivně snaží o demokratizaci módy. Tento segment umění je podle nich často přehlížený a běžný zákazník nemá možnost nebo potřebu dostat se na akce, kde je móda prezentována jiným způsobem, než je oděv visící na ramínku v obchodě. MáVlast doufá, že svou platformu může využít právě jako prostor, kde se běžný člověk dostane blíž k jádru módy, její filozofii a myšlence, jež jsou úzce spjaty právě s uměním a kulturou. 
Foto: Alexander Bel
Foto: Alexander Bel
Foto: Alexander Bel