Hudba

Na letošním Rock for People vás čekají samé legendy

Rock for People, hudební festival, který se koná na bývalém vojenském letišti v Hradci Králové, není pouze hudební událostí. Je to oslava kreativity, odvahy a svobody. A letos se k němu již podruhé přidává jako partner i Vogue CS. Co můžete očekávat ve Vogue zóně? A které headlinery vás nejvíce zaujmou?
Foto: Rock for People
Hvězdy lineupu
Do začátku letošního ročníku festivalu Rock for People, který se koná v 360 Parku v Hradci Králové, zbývá zhruba měsíc. Line-up letos nabídne sentiment prošpikovaný hudebními legendami. The Prodigy, Pendulum, Bring Me the Horizon, Sum 41 nebo The Offspring, to je jen malá výseč ze čtyř dnů nabitého hudebního programu. Zahrát do Česka se letos vydá třeba i hollywoodský herec Keanu Reeves. Festival startuje už 12. června. V první den se hned zkraje představí Corey Taylor z kapely Slipknot. Hlavní hvězdou prvního festivalového dne budou rozhodně The Prodigy. Hned další den vystoupí jasné eso, kapela The Offspring. V pátek vypukne show v podání Avril Lavigne a Sum 41. Brutalismus 3000, německé techno duo, sice do obvyklého hudebního aranžmá oblíbeného rockového festivalu úplně nezapadá, diváci se při něm však mohou příjemně dostat do atmosféry současného klubového Berlína. 
Zbývají poslední vstupenky
Limitované edice vstupenek na festival pořídíte na tomto odkazu. Některé kategorie jsou sice již zcela vyprodané, jako například páteční a sobotní vstupenky, kategorie Comfy + nebo glampingové ubytování, ale stále můžete zabojovat o vstupenky z kategorií VIP nebo Junior ISIC. Po vyprodání aktuální edice festivalových vstupenek už další nebudou, tak si pospěšte, Rock For People má letos velkolepé finále. To nastane v sobotu a to vystoupením britského zpěváka, který si říká Yungblud. Ten neexeperimentuje jen v hudbě, ale i osobním vyjádřením, takže se klidně může stát, že přijde na stage klidně v plné večerní. Plnou večerní si letos budete moci zkusit i ve Vogue zóně, jejímiž partnery bude i módní značka Answear.LAB, kterou seženete exkluzivně na Answear.cz, Avon a další.