Hudba

#VogueLive: Albert Černý živě už dnes večer

Koncerty se v izolaci bohužel staly něčím, o čem si můžeme nechat zdát. Nebo? Představte si, že vám váš oblíbený hudebník přijde zahrát domů. Jen pro vás. A přece pro všechny. Toto díky Vogue CS a nadcházejícímu víkendu už vůbec nemusí být jen iluze! #VogueLive
Na Instagramu Vogue CS bude od pátku do neděle, vždy ve 22 hodin, probíhat virtuální hudební festival Vogue Live. Protože kdy jindy si užít koncert doma než teď? Dokážeme vám, že pro dobrou hudbu a zážitky s ní spojené není potřeba chodit daleko. Ani za hranice a výjimečně ani do jiného pokoje. Kdo tedy v nadcházejících dnech vystoupí?

Pátek 17. dubna – Emma Smetana & Jordan Haj

Foto: Vogue CS
Emmě a Jordanovi vyšla v listopadu minulého roku píseň Dream On (Freedom). Nejen tu jsme si mohli užít v pátek v rámci jejich společného live stream koncertu na Instagramu Vogue CS. „Tenhle koncert bude speciální tím, že uslyšíte song, který mi ještě nevyšel, ale snad brzy ano. Zatím ho měli možnost slyšet jen naši fanoušci na některých našich koncertech,“ odhalil předem večerní mini-gig Jordan. 
Foto: Bourjois

Sobota 18. dubna – Klára Vytisková

Foto: Vogue CS
V sobotu jsme mohli slyšet Kláru Vytiskovou. Ke koncertu pro Vogue si dokonce přizvala další členy rodiny. „… ale nebojte se, pouze v rámci baráku!“ smála se do telefonu Klára a dopředu avizovala: „Bude to takový průřez. Začnu písničkou ze starší desky Home, budu pokračovat tou novou, Love Is Gold, a zakončím to tím, co tvořím právě teď v karanténě.“ 

Neděle 19. dubna – Albert Černý (Lake Malawi) 

Foto: Vogue CS
„Můj koncert bude hudební mix, který doufám, že si všichni společně užijeme. Začnu písničkou od Lake Malawi Chinese Trees, pak bych chtěl zahrát svůj oblíbený cover Put Your Records On od Corinne Bailey Rae. A o tom, co budu hrát jako poslední, rozhodnou sledující na Vogue CS!“ popisuje plány na svůj koncert Albert. Více o hlasování ohledně jeho poslední písničky se dozvíte na Instagramu Vogue CS již tuto neděli.