Hudba

#VogueStage: Dara Rolins

Bilance i výzva! Dara Rolins se vrátila na stage, přímo do O2 areny, kterou po dva večery vyprodala. 
Obklopuje se těmi nejlepšími, protože sama od sebe očekává naprostý vrchol. Chybami se přitom nestresuje, „go with flow“ je heslo, které jí pomáhá zvládat úspěchy s klidem a nezdary s optimismem. Nepřestává inspirovat. „Tenhle koncert je za odměnu,” dušuje se, když ji potkáváme v zákulisí. Pod plachtou je takřka celá obnažená. Stejně jako na pódiu. Když je na něm, vydává ze sebe vše. To proto se zdá, že ji nic nezakrývá.

Dara Rolins se stala symbolem nejen progresivní pop-music, ale také tvůrčího odhodlání proměňovat segmenty svých písní i osobnosti v kontextuální a inspirativní dílo. „Baví mě dělat věci, které třeba ani nebudou tolik úspěšné, ale budou naprosto vystihovat mě a můj charakter,“ tvrdí. Popisuje tím svoji cestu za úspěchem, kterou vždy podřizovala jen svému vlastnímu tempu. „Já sama si volím tu cestu, sama si určuji, kdy mám deficit. Důležité je nic netlačit,“ odpovídá, jak bilancuje.

Epizoda z pražského koncertu Dary Rolins je i prvním dílem naší série #VogueStage, která se zaměřuje na hudební umělce a jejich příběhy. This is your exclusive backstage pass. #MyLifeWithVogue
Creative Concept: Jan Boublík
Video: Sandra Tranová
Foto: Lukáš Kimlička
Styling: Andrej Kusalík