Hudba

Legenda Diane Warren napsala mírovou píseň pro popstar Tinu Karol

Držitelka Grammy, Zlatého glóbu a Emmy se spojila s popovou hvězdou číslo jedna na Ukrajině a dnes, na Den nezávislosti Ukrajiny, vydávají nový singl.
Foto: Michael Fedorak
Tina Karol
One Nation Under Love. Tak se jmenuje nejnovější píseň z dílny žijící legendy Diane Warren, která se v minulosti podepsala mj. pod hity jako If I Could Turn Back Time v podání Cher, I Don't Want to Miss a Thing pro Aerosmith, Rhythm of the Night pro DeBarge nebo Because You Loved Me, kterou nazpívala Celine Dion.
Novinku napsala pro Tinu Karol, nejúspěšnější ukrajinskou interpretku současnosti. Ta za doprovodu Ukrajinského rozhlasového symfonického orchestru s více než 90letou historií nazpívala jako první Ukrajinka píseň od kultovní písničkářky, o níž se mluví jako o nejdůležitější autorce na světě. Cílem nahrávky je získat mezinárodní podporu pro pokračující boje Ukrajiny.
Píseň je silným poselstvím naděje, jednoty a neochvějné lásky uprostřed války. Tina Karol a Diane Warren se spojily, aby pozitivně přispěly k míru prostřednictvím hudby. „Doufám, že One Nation Under Love povznese ducha ukrajinského lidu i všech ostatních a podpoří silnější vazby mezi zeměmi, které společně stojí za spravedlností. Nádherně ji zpívá Tina Karol,“ prozrazuje Diane Warren. 
Foto: archiv TK
Diane Warren a Tina Karol v nahrávacím studiu
When will you and I cross the great divide. When can we be one nation under love. Love set us free, let us be one nation under love.
 
Singl Tiny Karol a Diane Warren One Nation Under Love
Příznačné datum zvolené pro vydání této písně dodává jejímu poselství ještě větší váhu a zdůrazňuje houževnatost, odhodlání čelit nepřízni osudu a vyzdvihuje sílu lásky. „Na této písni jsme spolupracovaly jako na poslání posílit mosty mezi našimi zeměmi. Jsem ti, Diane, hluboce vděčná,“ říká ke svému nejnovějšímu singlu zpěvačka, herečka a filantropka Tina Karol. 
Singl doprovází video, v jehož pozadí vidíme Tinu a Diane v nahrávacím studiu, demonstrace solidarity pro Ukrajinu z celého světa a záběry zraněných vojáků a obětí války.