Hudba

Valentýnský playlist Annet X: pro intimní chvilky ve dvou i pro osamělé

"Vibe, moje nejoblíbenější slovo označující muziku, která mi dodává klid na duši, štěstí nebo ve mně vyvolává pocity, kdy bych ráda měla svou (neexistující) druhou polovičku u sebe," píše zpěvačka, blogerka a youtuberka Annet Charitonová alias Annet X, která exkluzivně pro Vogue CS dala dohromady výběr toho nejlepšího, co poslouchat na Valentýna.
Foto: Team VOGUE CS
Dát dohromady playlist, který by snad měl i nějaký smysl, je fakt náročný. Zjistila jsem, že 80 % mého každodenního playlistu je buď totální melancholická depka, nebo “Gang Gang” hudba, čímž mám na mysli hiphopové skladby nesnášející všechno kolem. 
Píšu a doslova se sama sobě směju. Ale zbylých 20 % jsou sladké a oldschoolové věci, které naprosto miluju a dokážu se u nich zaseknout i na několik hodin. 
Tento playlist je hlavně o vibu. Vibe, moje nejoblíbenější slovo označující muziku, která mi dodává klid na duši, štěstí nebo ve mně vyvolává pocity, kdy bych ráda měla svou (neexistující) druhou polovičku u sebe. Asi víte, kam tím mířím. Zítra je Valentýn. Ať tu druhou polovičku máte, nebo nemáte, tato hudba by vám mohla dát ten vibe, o kterém mluvím. První polovina je pro vaše intimní chvilky, druhá pro ty osamělé. 
Enjoy, Annet X