Hudba

Fashion videoklipy podle Annet X

Hudební klipy jsou neoddělitelnou součástí udávání trendů v módě. Všichni je sledujeme nebo alespoň jednou za čas někde zahlédneme. A protože mají umělci silné spojení s lidmi skrz svou muziku a texty, mnohokrát se stávají těmi, kdo určuje směr.
Foto: Annet X
Klipy jsou pro mě jedním z nejoblíbenějších a nejčastějších způsobů, jakým sbírám inspiraci při oblékání. Proto jsem se rozhodla, že s vámi jednou za čas budu sdílet ty, které mají velký význam ve světě módy. Představím i méně známé, které se k tolika lidem třeba ani nedostaly, ale svým pohledem na módu jsou podle mého názoru ojedinělé.
Na první jste už možná narazili. Solange. Královna minimalismu nebo kovbojské tematiky, která svými vizuály a muzikou rozšiřuje možnosti alternativnějším umělcům, oslavuje black culture a ženskost. Nedávno vydala nový projekt When I Get Home, ke každému songu natočila video, a vzniklo tak nádherné vizuální album. 
Já bych si tu ráda odložila dva klipy Way To The Show a Almeda, které stojí za zhlédnutí. Hadí vzory, paruky a copánky, latex, obleky ve spojení s motorkami, to všechno a mnohem více v nich najdete.
Nech se inspirovat, have fun!