Filmy

Brad Pitt podlehl novému trendu a na premiéru dorazil v sukni

Dnes, kdy Evropu zachvátila vlna veder a teploty se vyšplhaly na rekordní hodnoty, Brad Pitt přistál v Berlíně na poslední zastávce v rámci propagace svého nejnovějšího akčního trháku Bullet Train. Vzhledem k počasí se oblékl zcela logicky: zvolil volné sako, rozepnutou lněnou košili, ovšem skutečným mistrovským kouskem byla jeho hnědá, plátěná sukně.
Foto: Getty Images
Brad Pitt v Berlíně, 2022
Meteorologové sice neurčili přímou souvislost mezi Pittovým vzhledem a prudce rostoucími teplotami v Evropě (zatím), ale tento komplet je pokračováním série elegantních a letních outfitů, které Pitt nosí při propagaci nového snímku.
Na ranním focení v Paříži zkombinoval brýle a bílé tenisky s volnou bundou na zip a kalhotami v pudrově růžové barvě (obojí samozřejmě ze vzdušného plátna). Na předchozích dvou setkáních s novináři se Pitt ukázal ve volném šedém obleku nebo v oranžovém blejzru a kalhotách se šňůrkami, které oblékl přes bordó top.
Foto: Getty Images
Brad Pitt v Paříži, 2022
Foto: Getty Images
Brad Pitt v Paříži, 2022
Foto: Getty Images
Brad Pitt v Paříži, 2022
Ačkoli je všeobecně známo, že Brad Pitt je jedním z nejstylovějších mužů na světě, jeho bezstarostný a zdánlivě nenucený přístup k módě mohl někdy zůstat ve stínu jeho slavných partnerek. Když se vrátíme k hercově přelomovému období v 90. letech, najdeme zde spoustu nestárnoucích módních lahůdek, od černých kožených bund, které si oblíbil, když chodil s Gwyneth Paltrow, přes elegantní obleky na míru, které se staly jeho předností na červeném koberci, až po jemná trička a kalhoty Maharishi, které si oblíbil v době manželství s Jennifer Aniston. 
V posledních letech se však přesunul na experimentálnější území a rozhodl se následova trend, který stále více nabírá na síle. Propadli mu už například Oscar Isaac, Pete Davidson, Machine Gun Kelly, Lil Nas X či Harry Styles.