Vogue Daily

Rihanna a A$AP Rocky odhalili fotky svého druhorozeného syna

Při focení s uznávaným módním fotografem Milesem Diggsem, známým jako Diggzy, slavní rodiče Rihanna a A$AP Rocky poprvé veřejně zapózovali s oběma svými dětmi.
Foto: Photo: DIGGZY / Shutterstock
Namísto tradičního rodinného portrétu se oba muzikanti rozhodli pro paparazzi snímky inspirované pouličním stylem: všichni čtyři se v noci opírají o Range Rover. Rihanna má na sobě námořnické panta-boots a džínovou mikinu s kapucí, zatímco A$AP se ležérně opírá o kapotu auta v tílku a kožených džínách s potiskem Bottega Veneta. 
Prvorozený RZA Athelston se mezitím tulí ke své mámě, zatímco malý Riot Rose leží v náručí svého otce v růžovém oblečku a botičkách Timberland.
Sdíleli také další autentické momenty: na jedné fotografii běží A$AP s RZA na ramenou. Na další je detailní záběr rodičů, jak si hrají s Riotem na potištěné podložce. Diggs zachytil také první oznámení Rihannina těhotenství v roce 2022.
Už teď je to jeden z hlavních popkulturních momentů roku 2023: poté, co Rihanna v únoru na Super Bowlu nečekaně oznámila své těhotenství, očekávání kolem narození jejího druhého dítěte po několik měsíců dominovalo webovým stránkám, bulvárním novinám a blogům. Nepochybně k tomu přispěl i Rihannin módní styl (byla to přece nastávající maminka, která na obálku Vogue oblékla své těhotenské bříško do šatů Margiela, hedvábných Valentino Haute Couture a krajkového body Alaïa). Přestože se objevily zprávy, že porodila už v srpnu, Rihanna a A$AP novinku až dosud sami nepotvrdili. 
Níže si prohlédněte další fotografie slavné čtyřčlenné rodiny.
Článek vyšel v originále na vogue.com.