Vogue Daily

Kylie Jenner míří do Česka

Tento rok je pro nejmladší členku rodinného klanu Kardashian-Jenner hodně úspěšný. Poté, co byla v březnu vyhlášená nejmladší self-made miliardářkou a v listopadu prodala nadpoloviční podíl ve své značce koncernu Coty, přichází s další novinkou a týká se i vaší pleti.
Foto: Profimedia.cz
Kylie Jenner v kampani na pečující řadu Kylie Skin
Když před čtyřmi lety uvedla na trh první tekuté rtěnky a konturovací tužky pod názvem Kylie Lip Kits, nikdo nepochyboval o tom, že si nová instagramová značka najde své věrné fanoušky. Ve chvíli spuštění prodeje se internetová beauty komunita doslova vrhla na produkty a za minutu je vykoupila. Každá další novinka se prodala během několika málo hodin. O rok později Kylie Jenner přejmenovala svůj brand na Kylie Cosmetics a bylo jasné, že nezůstane jen u rtěnek. 
Postupně rozšířila portfolio o lesky, paletky, korektory ve 30 odstínech, produkty na obočí, štětce, linky na oči a také samostatnou řadu pečující kosmetiky Kylie Skin. A právě s ní se na jaře 2020 chystá dobýt evropský trh včetně toho českého.
Minulý měsíc proběhl největší beauty business roku, společnost Coty si koupila 51procentní podíl v Kylie Cosmetics za 600 milionů dolarů. Šokující? Ani ne, když vezmete v úvahu, že Kylie vybudovala během pouhých čtyř let a bez jediné klasické reklamy, pouze s pomocí Instagramu, velice úspěšnou komplexní značku. Monager Kris Jenner tento obchod okomentovala s tím, že cílem je proměnit Kylie Cosmetics v globální brand. 
Foto: Profimedia.cz
Kylie Skin

Kylie Skin přichází

Prvním krokem v jejím plánu je rozšíření na nové trhy a začne s Evropou. „Spousta mých fanoušků mě žádala, aby si pečující řadu mohli koupit i v Evropě. Jsem šťastná, že si ji teď budou moci otestovat na vlastní kůži a poprvé koupit i v obchodech,“ říká Kylie. 
Parfumerie Douglas na jaře 2020 začnou nabízet šest produktů z pleťové řady, konkrétně čisticí pěnu, peeling, hydratační péči, oční krém, vanilkový toner a sérum s vitaminem C. Česká centrála potvrdila, že Kylie Skin bude k dispozici i v Česku. Přesné datum však zveřejní až později. 
Patříte-li mezi vegany, vyhýbáte-li se lepku, parabenům a sulfátům, můžete být v klidu. Nic z toho tyto produkty neobsahují a nejsou ani testované na zvířatech.