Vogue Vánoce

Čím na Vánoce potěšit precizní Panny

Panny jsou praktické a náročné. Není snadné obstát před jejich kritickým pohledem a přísnými měřítky. To je ale jen vnější zdání, vždy je potěší už jen to, že na ně myslíte. Dárky vybírejte hlavou i srdcem. 
Ženy i muži, kteří se narodili ve znamení Panny, jsou především rozporuplní. Pod pečlivě upravenou slupkou skrývají bohatý vnitřní svět. A ten je natolik komplikovaný, že v každodenním životě naopak dokážou ocenit jednoduchost. Radost jim uděláte dárky, které vynikají nadčasovostí a nikdy nebudou překážet. 
Panny mají rády doplňky s detaily dotaženými k dokonalosti. Udržitelnost, která je jim blízká, se v jejich případě často projevuje investicí do kvality a řemeslné práce, která vydrží léta. Na jejich citlivou strunu zahrajete také dobře vybranou knihou, protože milují příběhy a rozšiřování (nejen) vlastních obzorů, nebo zápisníkem, kterému mohou svěřovat své tajné sny a odvážná přání. A samozřejmě nic nezkazíte diamantem, nebo alespoň designovým šperkem. Panny totiž patří mezi ta znamení, která opravdu docení kombinaci emoce s investicí, rozumu a citu. Vlastním a neodolatelným způsobem.