Vogue Vánoce

Vánoční dárky podle horoskopu: Co potěší nevyzpytatelné Střelce?

Žít, objevovat a experimentovat: Střelci mají pocit, že svět je jejich hřištěm. Rádi zkoumají neznámé, jsou zvídaví a chápou, že poznání má dvě vrstvy: tu pomíjivější, která přichází z vnějších zdrojů, a takovou, které vychází zevnitř. Co nadělit pod stromeček tomuto znamení se silnou a veselou energií, ale nevyzpytatelnou povahou? Vezměte si tužku, papír a pozorně si zapisujte.
Foto: Getty images
collage: Emma Kotian
Pokud nakupujete pro Střelce, vyplatí se investovat do takových dárků, které k sobě poutají příběhy a skýtají příslib dobrodružství. Bonus navíc představuje, pokud jim dárek pomůže vzpomínky zvěčnit alespoň do virtuálního deníku. A vybavení na cesty? Teplá a pohodlná obuv, objemná hobo kabelka nebo praktická cestovní sada jistě neurazí. Naštěstí jsou optimističtí a nebojí se dát najevo své emoce, což v překladu znamená: Když se vám je povede překvapit, buďte si jistí, že vám dají znát, jak jsou šťastní a vděční.
Čas od času si i toto ohnivé znamení potřebuje od svých aktivit odpočinout a načerpat novou energii pro další zážitky. Teplá sprcha i karetní hra, jež vybízí k introspekci, může být pro ně skvělým způsobem, jak se odreagovat. Nebo jim připomeňte svíčkou jejich poslední dovolenou, případně zklidněte jejich smysly po dlouhém cestování parfémem. Pokud hledáte dárek s hlubším významem, můžete je obdarovat šperkem s energií nabitým tyrkysem.