Vogue Vánoce

Vánoční dárky podle horoskopu: Čím okouzlit smyslného ducha Berana

Do světa se vrhají s chutí a beze strachu. Umějí se pro život skutečně nadchnout, a tak si každý den najdou nějakou příležitost k malé oslavě. A protože se rádi nechávají hýčkat, může být promyšlený dárek tím nejlepším způsobem, jak jim ukázat, že vám na nich záleží. Hádáte správně, tentokrát se zaměříme na vášnivé Berany.
Foto: Getty images
collage: Emma Kotian
Milují dárky a mají radost z jejich darování i přijímání. Pohled na zabalené krabičky s mašličkami v nich dokáže probudit vnitřní dítě. Nalaďte se na jejich hravou energii a zjistíte, že nákupy vánočních dárků budou o to větší zábava. Co do nákupního košíku přihodit?
Jako ohnivé znamení ovládané planetou Mars touží Berani být viděni. Jejich nezlomné sebevědomí je hnací silou jejich úspěchů. Vyberte proto dárky, které odrážejí jejich temperament – od výrazné paletky očních stínů přes sytý červený lak na nehty až po péči o vlasy. Potrpí si tedy na rovnováhu mezi smyslností a elegancí. 
Rádi tráví čas ve společnosti přátel a váží si sdílených chvil. Dárky pro ně nejsou pouze fyzickými předměty; jsou to projevy péče a pozornosti, které přisuzují vztahům a vzájemnému porozumění. S tímto přístupem uděláte Beranům radost a zanecháte nezapomenutelný dojem, na který budou dlouho vzpomínat.