Vogue Vánoce

Vogue tipy na dokonalé dárky podle znamení zvěrokruhu

Chcete o letošních Vánocích udělat svým blízkým skutečnou radost a splnit jim i ta nejtajnější přání? Zkuste tentokrát vybrat dárky podle slunečního znamení a recept na sváteční spokojenost a pohodu je zaručený!
Jak na to? Podívejte se na základní popis jednotlivých slunečních znamení a přidejte popis odpovídající znamení Venuše ve vašem horoskopu. Tím dosáhnete nejpřesnější charakteristiky. (Postavení vaší Venuše ve znamení určíte pomocí internetu podle data narození).  

BERAN ČI VENUŠE V BERANU

Berani mají rádi pocit, že žijí naplno, lákají je výzvy, dobrodružství a možnost vyhrát. Vánoční čas si nejlépe užijí, budou-li obklopeni společností, smíchem, zábavnými a sportovními aktivitami. Nejvíce je potěší poukaz na adrenalinové sporty, dobrodružná výprava, únikovka, usazenější Berani ocení deskové hry typu Dostihy a sázky. Pokud z nich v době Vánočních příprav sejmete povinnosti, omezující jejich pocit svobody, třeba tím, že objednáte úklidovou službu na předvánoční úklid nebo nakoupíte cukroví, zahrne vás Beran vděčností.  

BÝK / VENUŠE V BÝKU

Býky potěší vše, co naplní pět smyslů a vyvolá harmonické pocity klidu a pohody. Vánoční čas si nejlépe užijí obklopeni dobrým jídlem, pitím, pohodlím a příjemnou hudbou. Jsou rádi doma, a přednost dávají večeři při svíčkách. Nejvíce je potěší poukaz na masáž, či na jinou péči o tělo, poukaz do luxusní restaurace, dárkový koš plný dobrot a značkové víno, případně příjemné a nákladně vypadajícím oblečením. Je-li váš Býk workoholik, udělá mu radost luxusní oděv do práce, značkový diář, či pero. Umělecky zaměřeným Býkům uděláte radost barvami, modelovací hlínou, či kurzem malování.

BLÍŽENCI / VENUŠE V BLÍŽENCÍCH

Blíženci potřebují duševní stimulaci a stále nové podněty, aby se nenudili. Dělá jim dobře pohyb mysli či těla. Vánoční čas si nejlépe užijí v kruhu přátel a příbuzenstva, pohrouženi do diskusí a výměny informací. Je třeba to proložit vycházkami a výlety, protože nevydrží dlouho na jednom místě. Chcete-li, aby se cítili dobře, dopřejte jim čas s přáteli a nehlídejte, kdy přijdou domů. Nejvíce je potěší poukaz na seminář či vzdělávací kurz, zajímavá kniha, výlet, sportovní náčiní a pomůcky, nebo hry vyžadující plnou pozornost, jako jsou šachy.

RAK / VENUŠE V RAKU

Raci milují velkou rodinu a možnost pečovat a starat se o jejich blaho. Jsou výbornými hostiteli. Chtějí mít dům vyšperkovaný, vonící cukrovím a vanilkou a naplněný vřelými vztahy. Sami jsou rádi opečováváni a hoštěni. Nemají-li vlastní dům, mohou zvolit trávení Vánočních svátků na krásném místě, s výbornou kuchyní, obklopeni těmi, které mají rádi. Potěší je kurz vaření, kuchařka, náčiní na zahrádku, fotografický materiál či krásné starožitné věci či šperky, z nichž dýchá minulost a kouzlo domova.

LEV / VENUŠE VE LVU

Lvi se rádi pochlubí luxusní vánoční výzdobou a dokonale vystupující rodinkou. Dojem, který dělají, je pro ně důležitý. Neváhají za to utratit větší obnos peněz. Chcete-li Lvům udělat radost, věnujte svému vzhledu a vystupování o Vánočních svátcích a na návštěvách velkou péči. Lvi potřebují být obklopeni těmi, kteří je obdivují, vyjadřují jim úctu a respekt. Potěšíte je značkovým oblečením, drahými hodinkami, kosmetikou, parfémy, luxusním oblečením, poukazem na focení, které podtrhne jejich individualitu, malířským náčiním či pomůckami k jiným tvůrčím aktivitám a koníčkům.

PANNA / VENUŠE V PANNĚ

Panny potřebují mít naklizeno, čisto a voňavo. Rády dodržují vánoční rituály a zvyky. Neuvolní se, dokud není vše dokonalé tak, jak si to představují. Uděláte jim radost, zúčastníte-li se předvánočního úklidu, nebo při něm alespoň nepřekážíte. Nezapomeňte ocenit to, co pro zdárný chod domácnosti dělají. Choďte včas, dodržte to, co jste slíbili. Nejvíce je potěšíte praktickým dárkem, pomocníkem do domácnosti, či do dílny, doplňky zdravé stravy, nebo např. poukazem na zajímavý seminář, kurz, nebo literatura týkající se zdraví, tématu sebezdokonalování či užívání moderních technologií.

VÁHY / VENUŠE VE VAHÁCH

Váhy mají rády vše krásné, harmonické a dokonale vypadající. Využijí svůj vkus a lásku k pastelovým barvám k nádherné vánoční výzdobě bytu. Nezapomeňte si toho všimnout a náležitě to ocenit. Nezapadá-li to do vašich představ, nevyvolávejte konflikt, raději si to nechte pro sebe. Váhy potřebují pozornost a obdiv. Nesouhlas vnímají jako odmítnutí a budou z toho nešťastné. Potěšíte je dárkem spojeným s krásou, módou, kurzem malování, poukazem na kosmetické služby či služby vizážistky, blýskavými a estetickými doplňky ke tvoření a hlavně knihami.

ŠTÍR / VENUŠE VE ŠTÍRU

Štíři milují tajemství, tajemno a silné emoční zážitky, přitahuje je možnost kontroly, moci a toho, co je vnímáno jako tabu. Chcete-li před Štírem skrýt vánoční dárky, zaručeně je objeví. Má-li Štír silné představy o tom, jak by Vánoční svátky měly probíhat, pro klid v rodině to raději nechte na nich. Potěšíte je hrami spojenými s luštěním záhad či s cestou za pokladem, křížovkami, poukazem na tantrickou masáž, seminářem osobní transformace či práce s energií, knihou o záhadách, detektivními příběhy a životopisy mocných.

STŘELEC / VENUŠE VE STŘELCI

Střelci touží po posouvání hranic, svobodě a růstu. Nemají problém trávit vánoční svátky třeba u moře, či v jiných exotických krajích. Rádi poznají odlišné kultury a Vánoční zvyky u protinožců. Nečekejte od Střelců, že převezmou zodpovědnost za vánoční přípravy a budou nadšeně trávit svátky v širokém kruhu rodiny. Ke Štědrovečerní večeři udělají klidně špagety. Čím více jim dopřejete volnosti, tím raději se budou vracet domů. Potěšíte je exotickou dovolenou, vzdělávacím kurzem se zahraničními lektory, zajímavými předměty z dalekých krajin, poukázkou na ochutnávku netradičních pochutin či sportovním vybavením.  

KOZOROH / VENUŠE V KOZOROHU

Kozorozi potřebují mít pocit, že jsou hlavou rodiny a jejich postavení je respektováno. Chtějí být uctíváni za to, co dokázali, kam se dostali, touží po společenském uznání. Patří jim místo v čele vánoční tabule. V tom, co dělají, ať je to bramborový salát, či projekt mezinárodního významu, chtějí být nejlepší a potřebují, aby to někdo uznal. Jako dárek je potěší pozvání do restaurace, kde se setkávají ti, co něco znamenají, lístky na Rakouský ples na Žofíně, lístek na podnikatelskou konferenci, encyklopedie, atlasy, odborné knihy týkající se předmětů jejich zájmu, knihy o podnikání a o tom, jak se stát úspěšnými.

VODNÁŘ / VENUŠE VE VODNÁŘI

Vodnáři nejsou zastánci tradic. Mají rádi novinky a odlišnosti. Nečekejte, že budou házet střevícem či lít olovo. Jakákoliv tendence svázat je tradicí, povede ke snaze ukázat vám, že je to k ničemu. Připusťte, že i moderní a alternativní pojetí Vánoc může mít své kouzlo. Potěšíte je dárkem ze světa moderních technologií, novým telefonem, počítačovou hrou, konzolí, výrobky ze světa alternativní medicíny, poukazem na astrologický výklad či horoskopem, permanentkou na jógu, vytíženým maminkám malých dětí poukazem na den či víkend volna bez mateřských a domácích povinností.       

RYBY / VENUŠE V RYBÁCH

Ryby si chtějí užít vánoční atmosféru plnou lásky, harmonie a klidu. Nejde tolik o věci, ale o vztahy v rodině a spokojenost jejich členů. Pokud se věnují vánoční výzdobě, vaření, nákupu dárků, které by vás potěšily, dělají to pro vás, abyste byli šťastní. Pokud se netrefí do noty, nedávejte svou nespokojenost najevo. Nejvíce je potěšíte, když uvidí vaši radost. Uvítají romantické drobnosti a dárečky, voucher na večeři ve dvou, lístky na koncert či do divadla, zamilované romány, kurz malování, literatura s duchovní tématikou, tarotové karty či horoskop.