Vogue Vánoce

Vánoce v choreografii Salvatore Ferragamo

V té nejelegantnější z vánočních kolekcí nenajdete svetr se sobem, ani nezáří červenou a zelenou. Její barevná paleta je monochromatická a jednotlivé modely tak pohodlné, že v nich můžete svátky doslova protančit.
Abyste mohli dělat skutečně luxusní módu, nestačí disponovat materiály vysoké kvality a perfektně zvládat řemeslo, ačkoliv to je samozřejmě výborný předpoklad. Potřeba je ještě důvtipu. Vaše produkty musí otevírat prostor vlastní interpretaci a vybízet ke hře. Alespoň tak to zřejmě vidí Paul Andrew, kreativní ředitel tradičního domu Salvatore Ferragamo.
Kolekce, kterou připravil na letošní období svátků, je právě taková. O co umírněnější barvy a decentnější střihy modelů jsou, o to rozmanitější jsou způsoby, jakými si je můžete vychutnat. A pokud byste přece jen potřebovali inspiraci, Paul ve spolupráci s fotografkou Bibi Borthwick a choreografem Stephenem Gallowayem natočil kampaňové video, kde jí je víc než dost.
„Pro tuto vánoční sezonu jsme chtěli zdůraznit radost, která plyne z oděvu zaručujícího svobodu pohybu,“ říká Paul. Modely ve videu doplnil o výrazně barevné doplňky, například kabelkou Trifolio. Univerzálnost kolekce přitom nespočívá jen v její snadné kombinovatelnosti. Návrháři se podařilo vytvořit ucelený elegantní šatník pro nejrůznější příležitosti.
Jak chytré. Pokud byste letos měli investovat do modelů, které se hodí pod stromek stejně jako na pracovní schůzku nebo večírek a jichž se nebudete chtít vzdát ani s příchodem Nového roku, dost možná ani nové sezony, butik Salvatore Ferragamo představuje ideální destinaci.
#FerragamoHoliday? #FerragamoForever.