Vogue Vánoce

Vánoční dárky podle horoskopu: Co si požitkářští Býci opravdu užijí?

Býci ocení jak praktické dárky, tak i ty labužnické, které se dlouze vychutnávají. Můžete je obdarovat i něčím, co jim připomene dětství, a zahřeje tak na duši. 
Foto: Getty images, profimedia
collage: Emma Kotian
Býk má rád svou rutinu a řád. Náhlé změny jej okamžitě rozladí a to se týká jak finanční stability, tak profesního a osobního života. Poklidný život si vychutnávají a obejdou se bez neočekávaných dýchánků a dobrodružství. V tomto ohledu rozhodně připomínají filmového hobita Bilba Pytlíka, jenž se na cestu plnou dobrodružství vydal nerad. Mnoho lidí v tomto znamení něco sbírá. Býci rádi pracují rukama, jsou skvělí zahrádkáři, kuchaři a kutilové. Skvělí parťáci k sledování Netflixu, návštěvě kina nebo wellnesu. Býci žijí pod vlivem planety Venuše, takže milují umění, romantiku a kapku luxusu v podobě smyslného parfému, kašmírového svetru nebo vlněné přikrývky. Ocení i každou praktickou věc. 
Jejich jazykem lásky je fyzický dotek. Těmto požitkářům udělá největší radost dárek, který si budou moci opravdu užít. A to doslovně. Skvělé překvapení pro ně tak hledejte v oddělení lahůdek, může se jednat o čokoládu s překvapivou příchutí, výběrový čaj nebo poukázku do restaurace. Lidé ve znamení Býka se neradi pouštějí do složitostí. Umějí si vyhrnout rukávy a tvrdě pracovat, ale vše má své meze. Jsou velmi loajální a trpěliví, často ale tvrdohlaví. Vycházejí dobře s Kozorohy, Pannami a Raky, které obdivují.